Απολυμάνθηκαν τα γραφεία των πυροσβεστικών Υπηρεσιών στην ΛαμίαΑπολυμάνθηκαν τα γραφεία των πυροσβεστικών Υπηρεσιών στην Λαμία

Σε απολύμανση των γραφείων και των εγκαταστάσεων που στεγάζονται τα Γραφεία Συντονιστή επιχειρήσεων Στερεάς Ελλάδας – Θεσσαλίας, τα Γραφεία Περιφερειακης Διοίκησης Πυροσβεστικής . Υπηρεσίας . Στερεάς Ελλάδας, η Διοίκηση Πυροσβεστικής . Υπηρεσίας . Νομού Φθιώτιδος, η Π. Υ. Λαμίας και το Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων προχώρησε το πρωί του Σαββάτου το ειδικό συνεργείο που έστειλε ο Δήμος Λαμίας.

«Προστατευόμαστε….
Για να προστατεύουμε τους συμπολίτες μας!!

Σήμερα έγινε προληπτική απολύμανση στις εγκαταστάσεις που συστεγάζονται τα Γραφεία Συντονιστή επιχειρήσεων Στερεάς Ελλάδας – Θεσσαλίας, τα Γραφεία Περιφερειακης Διοίκησης Π. Υ. Στερεάς Ελλάδας, η Διοίκηση Π. Υ. Νομού Φθιώτιδος, η Π. Υ. Λαμίας και το Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων.
Ευχαριστούμε θερμά τον Δήμαρχο Λαμιας κο Ευθύμιο Καραίσκο ο οποίος ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημα της Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νομού Φθιώτιδας και απέστειλε συνεργείο απολύμανσης , το οποίο προέβει σε απολύμανση όλων των χώρων και των Πυροσβεστικών οχημάτων, στηρίζοντας σε κάθε περίπτωση το ένστολο προσωπικό!! »

Απολυμάνθηκαν τα γραφεία των πυροσβεστικών Υπηρεσιών στην Λαμία

ilamaia.gr