ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΜΠΟΡΟΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΝΟΜΟΥ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

somateio
 

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΜΠΟΡΟΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΝΟΜΟΥ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Συνεχίζει στον ίδιο σκοπό, εχθρικό για το λαό και τη νεολαία  η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.  Αυτή τη φορά σειρά είχαν οι μαθητές. Με αστυνομία εισαγγελέα προσήγαγαν μαθητές και ένα γονιό, μέσα στη νύχτα. Νέοι άνθρωποι υπερασπιστήκαν  το αυτονόητο, το δικαίωμα τους  να   αγωνίζονται   για   την   μόρφωση   και   το   μέλλον   τους, γι αυτό και  τους   οδήγησαν   στην Αστυνομική   Διεύθυνση   Φθιώτιδας. 

Δεν είναι τυχαία τέτοια γεγονότα ,δεν είναι η πρώτη φόρα που το αστικό κράτος χρησιμοποιεί μέσα καταστολής εκφοβισμού ενάντια στο λαό που αγωνίζεται . Όσο οξύνεται η αντιλαϊκή πολιτική σε βάρος του λαού. Τόσο τα μετρά εκφοβισμού και καταστολής εντείνονται . Κανένας να μην μένει απαθής σε αυτή την κατάσταση .

Η οργανωμένη συλλογική δράση μπορεί να αντιμετωπίσει κάθε δυσκολία που αντιμετωπίζουν τα λαϊκά νοικοκυριά σήμερα. Η διεκδίκηση αιτημάτων που να καλύπτουν τις σύγχρονες λαϊκές ανάγκες χωρίς συμβιβασμό .

Τέτοιες ενέργειες δεν μπορεί να αφήνονται αναπάντητες από το εργατικό λαϊκό κίνημα. Η τρομοκρατία δεν θα περάσει μόνο του λαού η πάλη θα τη σπάσει.

ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 25/ΟΚΤ 11:30 ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΣΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΗΡΙΑΣ.
Το ΔΣ του σωματείου.  ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ STILIDA NEWS ΣΤΟ GOOGLE NEWS
ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΣΤΟ You Tube