Συνελήφθησαν, στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων σε περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, συνολικά δέκα έξι (16) άτομα για διάφορα αδικήματα

Συνεχastinomiaίζονται με αμείωτους ρυθμούς, στοχευμένοι αστυνομικοί έλεγχοι, στο πλαίσιο του ευρύτερου επιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας.

Κατά τη διάρκεια αυτών των ελέγχων, οι οποίοι πραγματοποιήθηκαν με σκοπό την πρόληψη κλοπών και διαρρήξεων, την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, τον εντοπισμό φυγόποινων, την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων και γενικότερα την αντιμετώπιση κάθε μορφής παραβατικής συμπεριφοράς, συνελήφθησαν το τελευταίο 24ωρο, συνολικά δέκα έξι (16) άτομα και συγκεκριμένα:

Δύο (2) αλλοδαποί στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Χαλκίδας (Αστυνομικοί της Γειτονιάς) & της Α’ Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ευβοίας, διότι κατελήφθησαν να οδηγούν Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, το οποίο όπως διαπιστώθηκε, είχαν αφαιρέσει νωρίτερα από περιφραγμένο οικόπεδο στην περιοχή. Κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων, πλήθος διαρρηκτικών εργαλείων και δύο (2) κινητά τηλέφωνα.

Ημεδαπός στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς της Β’ Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ευβοίας, κατηγορούμενος για παράβαση νομοθεσίας περί ναρκωτικών. Κατασχέθηκε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Δύο (2) αλλοδαποί στην περιοχή της Αταλάντης Φθιώτιδας και στη Νέα Αρτάκη Ευβοίας, από αστυνομικούς των Αστυνομικών Τμημάτων Αταλάντης & Νέας Αρτάκης αντίστοιχα, διότι σε βάρος τους εκκρεμούσαν καταδικαστικές Αποφάσεις.

Τέσσερις (4) αλλοδαποί και ειδικότερα δύο στη Λαμία, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας & της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Φθιώτιδας αντίστοιχα, ένας στο Δομοκό Φθιώτιδας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Δομοκού, καθώς και ένας σε περιοχή της Φωκίδας, από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. Φωκίδας, διότι στερούνταν των απαραίτητων εγγράφων που να δικαιολογούν τη νόμιμη παραμονή τους στη χώρα μας.

Τέσσερις (4) ημεδαποί και ειδικότερα τρεις σε περιοχές τη Βοιωτίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Λιβαδειάς & της Ο.Ε.Π.Τ.Α. Βοιωτίας, καθώς και ένας στη Χαλκίδα από αστυνομικούς της Γ’ Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ευβοίας,για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Ημεδαπός στο Παύλο Βοιωτίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ορχομενού, για παραεμπόριο. Κατασχέθηκαν διάφορα είδη παραεμπορίου.

Τέλος, δύο (2) ημεδαποί στη Θήβα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, για επαιτεία.

Οι συγκεκριμένοι έλεγχοι αποσκοπούν στην πρόληψη και στην καταστολή της εγκληματικότητας, ενώ θα συνεχιστούν σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

http://www.astynomia.gr  ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ STILIDA NEWS ΣΤΟ GOOGLE NEWS
ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΣΤΟ You Tube