ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 8 ΔΕΚΕΜΒΡΗ


ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ
 
Δελτίο Τύπου

Πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία σωματείων σύσκεψη, στο Εργατικό Κέντρο Φθ/δας, για την οργάνωση της απεργίας στις 8 Δεκέμβρη. Μπροστά μάλιστα και στα δεδομένα που δημιουργεί η διάλυση του Εργατικού Κέντρου με ευθύνη των παρατάξεων ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ.
Οι εργαζόμενοι, οι άνεργοι, οι αυτοαπασχολούμενοι, οι ελευθεροεπαγγελματίες επιστήμονες, οι αγρότες, οι συνταξιούχοι, οι νέοι και νέες δεν πρέπει να καθίσουν με σταυρωμένα τα χέρια μπροστά στον νέο οδοστρωτήρα που έρχεται σε ότι έχει απομείνει από εργατικά λαϊκά δικαιώματα

Ο νέος γύρος επίθεσης είναι αποφασισμένος εδώ και καιρό από την κυβέρνηση, το κουαρτέτο, ΕΕ και ΔΝΤ, το ΣΕΒ και τις άλλες εργοδοτικές ενώσεις, τα κόμματα που ψήφισαν το τρίτο μνημόνιο, τις συμβιβασμένες συνδικαλιστικές ηγεσίες που στον νομό μας για να γλυτώσουν το τομάρι τους από ευθύνες για την κατάσταση που έφεραν το ΕΚΦ αποφάσισαν ,ερήμην των εργαζομένων, να το διαλύσουν.

Η ανοχή, η αδράνεια, θα αξιοποιηθεί από το κεφάλαιο , την κυβέρνηση και τα κόμματα που ψήφισαν το 3ο μνημόνιο για να εμφανίσουν και το λαό σύμφωνο και υποστηρικτή της άγριας αντεργατικής πολιτικής.

Καλούμε τους εργαζόμενους, τα Σωματεία, να κάνουν δική τους υπόθεση την επιτυχία της απεργίας στις 8 Δεκεμβρίου. Να νεκρώσουν όλοι οι χώροι δουλειάς. Καλούμε τους αγρότες, τους αυτοαπασχολούμενους να σταθούν στο πλάι μας σε αυτόν τον αγώνα που είναι και δικός τους. Να δώσουμε όλοι μαζικό παρών στην απεργιακή συγκέντρωση των Σωματείων στην Πλ. Διάκου στις 10.30 π.μ.

· ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΜΠ/ΛΛΩΝ Κ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΦΘ/ΔΑΣ
· ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΓΑΛΑΚΤΟΣ-ΤΡΟΦΙΜΩΝ-ΠΟΤΩΝ ΦΘ/ΔΑΣ
· ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ Κ ΣΥΝΑΦΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΦΘ/ΔΑΣ
· ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΦΘ/ΔΑΣ
· ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΠΑΚΟ
· ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Κ ΧΑΡΤΟΥ ΦΘ/ΔΑΣ
· ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΕΤΑΛΛΟΥ ΦΘ/ΔΑΣ
· ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΕΥΑΛ

ΛΑΜΙΑ 16/11/2016

 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.gkordis.com/2016/11/8.html#ixzz4QG0L7vNj  ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ STILIDA NEWS ΣΤΟ GOOGLE NEWS
ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΣΤΟ You Tube