Απεργιακή συγκέντρωση στη Λαμία 8 Δεκεμβρίου 2016


Απεργιακή συγκέντρωση στη Λαμία
Με πρωτοβουλία των ταξικών συνδικάτων της Φθιώτιδας πραγματοποιήθηκε η απεργιακή συγκέντρωση της 8ης Δεκέμβρη στην Πλ. Διάκου.
Παρόντες ήταν και οι αγρότες του Μπλόκου της Ανθήλης και οι αγροτικοί σύλλογοι που παλεύουν με το αγωνιστικό πλαίσιο της ΠΑΣΥ.
Απεργιακή συγκέντρωση στη Λαμία
Χαιρετισμό έκαναν οι : Μάριος Δαϊτσιώτης, πρόεδρος του Συλλόγου Σπουδαστών ΤΕΙ Λαμίας, ο Γιάννης Πλιάτσικας, μέλος του Δ.Σ του Αγροτικού Συλλόγου Ανθήλης, ο Φοίβος Ιωαννίδης, μέλος του Δ.Σ του Σωμματείου Επμοροϋπαλλήλων & Ιδ. Υπαλλήλων Φθιώτιδας, ο Βασίλης Καραπλιός, πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων της ΠΑΚΟ  και η Ξανθή Αστραπέλλου, μέλος του Ν.Τ. Φθιώτιδας της ΑΔΕΔΥ η οποία κατήγγειλε την πλειοψηφία που κάλεσε συνεδρίαση το βράδυ της Τετάρτης 7 Δεκέμβρη για την προετοιμασία δήθεν της απεργίας στο δημόσιο.

Κεντρικός ομιλητής ήταν ο Αλέξης Αλεξόπουλος, μέλος του Συνδικάτου Οικοδόμων Φθιώτιδας που εκτός των άλλων ανακοίνωσε και την πρωτοβουλία ομάδας συνδικάτων του διαλυμένου από 2την πλειοψηφία Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Φθιώτιδας τα οποία θα συνεδριάσουν σήμερα στη Λαμία για τη σύσταση καινούριου Εργατικού Κέντρου.

Μετά το πέρας των ομιλιών οι απεργοί με πανό και συνθήματα έκαμαν πορεία στο κέντρο της πόλης ακολουθούμενοι από φάλαγγα αγροτικών μηχανημάτων.

 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.gkordis.com/2016/12/8-2016_8.html#ixzz4SFa0R1Gh  ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ STILIDA NEWS ΣΤΟ GOOGLE NEWS
ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΣΤΟ You Tube