Ο κύκλος μπορεί να τετραγωνιστεί, η εγκληματική φύση της Χρυσής Αυγής δεν αλλάζει


 χρυσή αυγή

Γράφει ο Ηρακλής Κακαβάνης

Nα αποφασίσουμε τι προτιμούμε: Μια προσπάθεια ένταξης της Χρυσής Αυγής στο κλίμα της Δημοκρατίας ή την διαρκή ρήξη», υποδεικνύοντας ότι «πρέπει να προηγηθεί η ουσία μιας σύγκλισης» προέτρεψε ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης Νίκος Παρασκευόπουλος.
Δεδομένου του εγκληματικού παρελθόντος της Χρυσής Αυγής και της ιστορικής μνήμης το ερώτημα έχει απαντηθεί. Η Χρυσή Αυγή είναι μια εγκληματική οργάνωση που έχει ως θεωρία της το ρατσισμό, την «ανωτερότητα της φυλής», τον άκρατο εθνικισμό, τον αντισημιτισμό και καλλιεργεί το μίσος ανάμεσα στους λαούς.
Και του λαού και της πατρίδας είναι εχθρός η Χρυσή Αυγή.

Εκπροσωπεί μια θεωρία εχθρική στον άνθρωπο και αυτό που της πρέπει είναι ο στιγματισμός, η απαξία, η απομόνωση και η αποκάλυψη όλων εκείνων των μέσων που μετέρχεται για να παρουσιάσει φιλολαϊκό ή (ψευτο)πατριωτικό προσωπείο. Οι μάσκες του αλλάζουν, όχι το μίσος του για το λαό.
Επίσης, ιστορικά έχει αποδειχτεί ότι η πολιτική κατευνασμού και ανοχή απέναντι στο φασισμό συνέβαλε στο δυνάμωμά του.
Είναι αφέλεια να πιστεύει κανείς ότι η Χρυσή Αυγή μπορεί να εκδημοκρατιστεί και να απεκδυθεί την εγκληματική και απάνθρωπη φύση της. Ο λύκος δε γίνεται αρνί.

Το προηγούμενο (των κυβερνήσεων ΣΥΡΙΖΑ) διάστημα και προκειμένου να διευκολυνθεί η αντιλαϊκή πολιτική καλλιεργήθηκε η ανιστόρητη θεωρία των δύο άκρων που έθρεψε τη Χρυσή Αυγή.
Ο ΣΥΡΙΖΑ για να διατηρηθεί στην εξουσία αποφάσισε να ξεπλύνει και να αθωώσει τη Χρυσή Αυγή. Αυτός ο καιροσκοπισμός που στην παρούσα συγκυρία εκφράστηκε με τη φωτογράφηση βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ με τους υπόδικους βουλευτές της Χρυσής Αυγής και τις ανιστόρητες και επικίνδυνες δηλώσεις του Ν. Παρασκευόπουλου, οδηγεί λαϊκά στρώματα στη Χρυσή Αυγή.

atexnos.gr

 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.gkordis.com/2016/12/blog-post_22.html#ixzz4SiAa5GhI  ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ STILIDA NEWS ΣΤΟ GOOGLE NEWS
ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΣΤΟ You Tube