ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΛΑΡΚΟ -Στάση εργασίας την Δευτέρα 16 Γενάρη


ΛΑΡΚΟ

Σε τετράωρη στάση εργασίας, τις 4 τελευταίες ώρες κάθε βάρδιας, τη Δευτέρα 16 Γενάρη προχωρούν οι εργαζόμενοι στη ΛΑΡΚΟ απαιτώντας να δοθούν γάλατα και Μ.Α.Π (Μέσα Ατομικής Προστασίας) στους εργαζόμενους.
Σε ανακοίνωσή του το Συνδικάτο Μετάλλου Φθιώτιδας επισημαίνει:
Σήμερα συνεδρίασε έκτακτα το Δ.Σ του Συνδικάτου μας και αποφάσισε την συμμετοχή των μελών μας στις 4ωρες στάσεις εργασίας ανά βάρδια την Δευτέρα 16/01/2017, τις 4 τελευταίες ώρες κάθε βάρδιας, που προκήρυξε το Σωματείο Εργαζομένων ΛΑΡΚΟ με αίτημα να δοθούν γάλατα και Μ.Α.Π στους εργαζόμενους της ΛΑΡΚΟ.
Συμμετέχουμε και απαιτούμε να δοθούν γάλατα και ΜΑΠ σε όλους τους εργαζόμενους της ΛΑΡΚΟ. Να δοθούν και στους εργαζόμενους στις εργολαβίες που δεν έχουν δοθεί ποτέ έως σήμερα όπως είναι ορισμένοι εργαζόμενοι στην συντήρηση, οι καθαρίστριες, οι καθαρισμοί και οι φύλακες στο λιμάνι.
Συμμετέχουμε σε συνέχεια της επιτυχημένης 48ωρης απεργίας που πραγματοποιήσαμε και απαιτούμε να υλοποιηθεί το δίκαιο αίτημα μας.

Απαιτούμε την κατάργηση του σκλαβοπάζαρου όλων των εργολαβιών και ενσωμάτωση όλων των εργαζομένων στην ίδια την ΛΑΡΚΟ με σύμβαση αορίστου χρόνου.
Απαιτούμε την σύναψη Επειχ.Σ.Σ.Ε μεταξύ ΛΑΡΚΟ και εργαζομένων που να κατοχυρώνονται οι Βασικοί Μισθοί, οι Τριετίες, τα χρήματα των αναβαθμίσεων, τα αναδρομικά που έχουν προκύψει από την κατακρεούργηση αυτών των κεκτημένων.
Απαιτούμε η ΛΑΡΚΟ να ταχτοποιήσει εδώ και τώρα τις οφειλές που έχει απέναντι στο ασφαλιστήριο συμβόλαιο των εργαζομένων.

Για το Δ.Σ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ      Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΑΝ.     ΑΝΔΡΙΩΤΗΣ ΣΤΑΥ.

 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.gkordis.com/2017/01/16_14.html#ixzz4ViowktM9  ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ STILIDA NEWS ΣΤΟ GOOGLE NEWS
ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΣΤΟ You Tube