ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΧΡΕΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΕ ΛΑΪΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ

ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΧΡΕΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ
ΣΕ ΛΑΪΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ

Σήμερα 15/3/2017, αντιπροσωπεία αποτελούμενη από τον εκπρόσωπο της Λαϊκής Συσπείρωσης του Δήμου Λαμίας, τον πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Λαμίας, εκπρόσωπο της Ομάδας Γυναικών Λαμίας της Ο.Γ.Ε. προέβη σε παράσταση διαμαρτυρίας και την εξεύρεση λύσης για την αναστολή πλειστηριασμού περιουσιακού στοιχείου άνεργης, μητέρας 2 ανήλικων παιδιών, με οξυμμένα οικονομικά προβλήματα για χρέος έναντι του Δημοσίου ύψους 1.600 ευρώ!Καταγγείλαμε το γεγονός του ότι την ίδια στιγμή που η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, διαπραγματεύεται τα επιπλέον αντιλαϊκά μέτρα ύψους 3,6 δις, αλλά και τις φοροαπαλλαγές και πάσης φύσεως διευκολύνσεις για το μεγάλο κεφάλαιο στο όνομα της ανταγωνιστικότητας και των επιχειρηματικών επενδύσεων. Στραγγίζει το όποιο πενιχρό εισόδημα ή περιουσιακό στοιχείο έχουν τα φτωχά λαϊκά στρώματα, για να βάζουν «ένα πιάτο φαί στο τραπέζι τους».

Οι πλειστηριασμοί και οι κατασχέσεις για χρέη στο Δημόσιο αφορούν και άλλες λαϊκές οικογένειες της Λαμίας.
Η λύση βρίσκεται στους αγώνες!

Κανείς να μην σκύψει το κεφάλι και δεχτεί μοιρολατρικά «το μαχαίρι στο λαιμό» που μας βάζουν με το έτσι – θέλω!
Με συμμάχους τα ταξικά σωματεία, τους εκλεγμένους σε δήμους και περιφέρειες, σπάμε το φόβο και τη μοιρολατρία, παλεύουμε για τη ζωή που μας αξίζει, ζωή με καλυμμένες όλες τις σύγχρονες ανάγκες μας!

Ομάδα Γυναικών Λαμίας, μέλος της Ο.Γ.Ε.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.gkordis.com/2017/03/blog-post_92.html  ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ STILIDA NEWS ΣΤΟ GOOGLE NEWS
ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΣΤΟ You Tube