Ζεστό καλωσόρισμα των προσφυγόπουλων στη Φιλιππιάδα


προσφυγόπουλα

Με χειροκροτήματα και χαμόγελα, μετά από πρωτοβουλία του Εργατικού Κέντρου Άρτας και των σωματείων Ιδιωτικών Υπαλλήλων Πρέβεζας, ΟΤΑ Πρέβεζας και Συνταξιούχων ΙΚΑ Νομού Πρέβεζας, πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας 3 Απρίλη η αγωνιστική υποδοχή των προσφυγόπουλων από το στρατόπεδο της Φιλιππιάδας που πήγαν για πρώτη μέρα σχολείο στα Δημοτικά σχολεία της πόλης. Συγκινητική ήταν και η παρουσία ελληνόπουλων συμμαθητών τους από το Μουσικό Σχολείο και το 2ο Γυμνάσιο Πρέβεζας.

προσφυγόπουλα

Το Εργατικό Κέντρο Άρτας μέσω σχετικής ανακοίνωσής του απευθύνει κάλεσμα στους εργαζόμενους της περιοχής να εντείνουν την πάλη για:

“Καμία συμμετοχή της χώρας και στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς και πολέμους, έξοδο της χώρας από το ΝΑΤΟ και κλείσιμο όλων των ξένων βάσεων” με την ανακοίνωση να καταλήγει υπογραμμίζοντας πως “το εργατικό – λαϊκό κίνημα μπορεί να μπει εμπόδιο στα πολεμικά σχέδια των ιμπεριαλιστών αλλά και να δυναμώσει το μέτωπο στις εθνικιστικές και φασιστικές απόψεις που σπέρνουν την ξενοφοβία και τον ρατσισμό.

προσφυγόπουλα

Πηγή: epirus-tv

 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.gkordis.com/2017/04/blog-post_41.html#ixzz4dHWP3vrb  ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ STILIDA NEWS ΣΤΟ GOOGLE NEWS
ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΣΤΟ You Tube