ΣΤΥΛΙΔΑ: ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΣΥΓΓΓΡΑΦΕΑ ΚΩΣΤΑ ΜΑΓΟΥ ΣΤΟ 1ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ


1
ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΣΥΓΓΓΡΑΦΕΑ ΚΩΣΤΑ ΜΑΓΟΥ ΣΤΟ 1ο ΔΗΜΟΤΙΚΟΣΤΥΛΙΔΑΣ

Την Παρασκευή 5-5-2017 επισκέφθηκε το 1ο Δημοτικό Σχολείο Στυλίδας ο συγγραφέας και καθηγητής του Τμήματος Προσχολικής Αγωγής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, Κώστας Μάγος.

Ο κ. Μάγος συνάντησε τους μαθητές του σχολείου, ύστερα από πρόσκληση της Λογοτεχνικής Συντροφιάς του σχολείου μας. Συζήτησε μαζί τους για τους ήρωες των βιβλίων του: «Ρόζα,η ωραία θυμωμένη» και « Ο Βρωμογοργοπόδαρος» που οι μαθητές είχαν διαβάσει στο πλαίσιο του μαθήματος της Ευέλικτης Ζώνης, της Θεατρικής Αγωγής και της λειτουργίας της Λογοτεχνικής Συντροφιάς.

Οι μικροί μαθητές/τριες έκαναν αρκετές ερωτήσεις στον συγγραφέα για τη συγγραφή ενός βιβλίου. Παίρνοντας αφορμή από τους ήρωες των βιβλίων ο κ. Μάγος και τα παιδιά μίλησαν για τα στερεότυπα και τις προκαταλήψεις που μας σκλαβώνουν, την αλληλεγγύη, τη φιλία, το θάρρος και το δικαίωμα να διεκδικούμε το δίκαιο και το σωστό.

Ευχαριστούμε τον κ. Μάγο που ύστερα από την επίσκεψή του στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Εχιναίων συνδύασε και την επίσκεψή του στο σχολείο μας.
Ευχαριστούμε και την κ. Μπλούνα Μαρία, Διευθύντρια του 2ου Δημοτικού Εχιναίων , για την άριστη συνεργασία.

Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΚΑΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΩΝ

ΤΟΥ 1ΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΣΤΥΛΙΔΑΣ

2
3

Διαβάστε περισσότερα: http://www.gkordis.com/2017/05/1.html#ixzz4gHFZbcwI  ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ STILIDA NEWS ΣΤΟ GOOGLE NEWS
ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΣΤΟ You Tube