ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΠΑΚΟ


pako1

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΠΑΚΟ

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι

Νέα μέτρα ετοιμάζονται για να μας εξαθλιώσουν περισσότερο. Το βαρέλι της αντιλαϊκής πολιτικής δεν έχει πάτο. Μας κοροϊδεύουν μπροστά στα μούτρα μας. Λένε να κάνουμε υπομονή και όλα θα πάνε καλά. Πόσες φορές το έχουμε ακούσει αυτό;

Ψέματα τώρα….Ψέματα χτες Ψέματα μια ζωή.
Φτάνει πια. 
Εμάς φοβούνται να μην αντιδράσουμε. Γι αυτό προσπαθούν να μας ξεγελάσουν. Την δύναμη μας φοβούνται, τον δρόμο του αγώνα. Για μας όμως είναι μονόδρομος.
Το χρωστάμε σε μας και τα παιδιά μας για να μην πάρουν τον δρόμο της ξενιτιάς. Για να μην μας μπλέξουν σε πολεμικές συρράξεις για να βγάλουν και από την ίδια μας την ζωή ακόμα μεγαλύτερο κέρδος. Στο μέτωπο κεφαλαίου – Ε.Ε και των κυβερνήσεων τους, υψώνουμε την δικά μας δύναμη. Μέσα από τα σωματεία παλεύουμε για την ανατροπή αυτής της κατάστασης.
Σε καλούμε συνάδελφε στην Γ.Σ το Σάββατο 13 Μάη στις 7.30 μ.μ. στην αίθουσα του πρώην Δημοτικού Σχολείου Πελασγίας.
Να κουβεντιάσουμε την οργάνωση του αγώνα μας και να εκλέξουμε εφορευτική επιτροπή για τις εκλογές του Σωματείου για την ανάδειξη αντιπροσώπων στο ιδρυτικό συνέδριο του Εργατικού Κέντρου Λαμίας.
pako2

Διαβάστε περισσότερα: http://www.gkordis.com/2017/05/blog-post_16.html#ixzz4gqVXuFjE  ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ STILIDA NEWS ΣΤΟ GOOGLE NEWS
ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΣΤΟ You Tube