ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΝΟΜΟΥ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ


ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΝΟΜΟΥ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ
ΝΟΜΟΥ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ
Πλατεία Διάκου 1 Λαμία

ΑΡΙΘ.ΠΡΩΤ.22/2017
                                                                 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Είμαστε και σήμερα εδώ και θα είμαστε όσο χρειαστεί. Να καταγγείλουμε για μια ακόμα φορά την τρομοκρατική – εκδικητική απόλυση συναδέλφου από εργολάβο σε συνεργείο καθαριότητας στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας. Μια απόλυση που έχει ξεκάθαρο μήνυμα, να τρομοκρατήσει τους εργολαβικούς εργαζόμενους στο Νοσοκομείο, ώστε ο κάθε εργολάβος να μπορεί να βγάζει κέρδη σε βάρος των εργαζομένων.Ένα άλλο σοβαρό ζήτημα που παραμένει άλυτο είναι τι θα γίνει με τις υπηρεσίες που καλύπτουν οι εργαζόμενοι μέσω εργολάβων. Η κυβέρνηση και η διοίκηση του νοσοκομείου πρέπει να δώσουν λύση . Δεν σηκώνει άλλες ελλείψεις το ήδη παραμελημένο σύστημα υγείας. Απαιτούμε οι εργαζόμενοι που δουλεύουν μέχρι σήμερα να συνεχίζουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους. Καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες και τέτοια πρέπει να είναι η θέση τους στη δουλειά στο μεροκάματο .

Μαζί με το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Λαμίας έχουμε ξανακάνει παράσταση διαμαρτυρίας στον Διοικητή του Νοσοκομείου αλλά το πρόβλημα μιας και αφορά τα δικαιώματα, προβλήματα εργαζομένων, με ευκολία παραμένουν χωρίς λύση. Δεν είναι τυχαίο πως σε ραντεβού με το διοικητή για τα προβλήματα των εργαζομένων είχαμε ώρα στην αναμονή και τελικά δεν μας είδε .

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι πρέπει να πιέσουμε πιο σταθερά και με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα να δοθεί λύση άμεσα από τη διοίκηση του νοσοκομείου. Παλεύουμε για το δικαίωμα στη δουλειά και για σύγχρονες υπηρεσίες υγείας για το λαό.

Να παρθεί πίσω η τρομοκρατική απόλυση .
Να πληρωθούν τα δεδουλευμένα στους εργαζόμενους .
Να ενσωματωθούν οι εργαζόμενοι στις εργολαβίες, στο μόνιμο προσωπικό.

Το ΔΣ

 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.gkordis.com/2017/06/blog-post_23.html#ixzz4jDPzj4DJ  ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ STILIDA NEWS ΣΤΟ GOOGLE NEWS
ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΣΤΟ You Tube