Άνοιξαν οι κατασκηνώσεις της Μητρόπολης στο Καινούργιο Φθιώτιδας


 κατασκηνώσεις

Η ενημέρωση από την Μητρόπολη Φθιώτιδας:

”Με την χάρη του Θεού και την πατρική μέριμνα του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Νικολάου άνοιξαν το Σάββατο 1 Ιουλίου και πάλι οι πύλες των Κατασκηνώσεων της Ιεράς Μητροπόλεως στην παραλία Καινουρίου Λοκρίδος για να φιλοξενήσουν και φέτος παιδιά από όλη την Φθιώτιδα εντελώς δωρεάν.

Από νωρίς το πρωί ο Υπεύθυνος Νεότητος της Ιεράς μας Μητροπόλεως Αρχ. π. Αμβρόσιος Αναστασίου μαζί με τα στελέχη υποδέχθηκαν με πολύ χαρά τα παιδιά.

200 αγόρια των τελευταίων τάξεων του Δημοτικού κατέκλυσαν για την πρώτη περίοδο τους ανακαινισμένους χώρους των κατασκηνώσεων και τους γέμισαν με τις χαρούμενες φωνές τους.
Η φετινή περίοδος έχει κεντρικό θέμα «Με τους Αγίους της εποχής μας» και θα αναπτυχθούν στα παιδιά ανάλογα θέματα από θεολόγους κληρικούς και λαϊκούς.

Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν για αρκετές μέρες στο μοναδικής ομορφιάς περιβάλλον της κατασκηνώσεως, να κάνουν το μπάνιο τους και να γευθούν τις μοναδικές σπιτικές γεύσεις που με πολύ αγάπη δημιουργούν ο π. Βασίλειος Καραμέρης και η πρεσβυτέρα του.
Υπεύθυνοι των ομάδων είναι τριάντα φοιτητές και πτυχιούχοι Ανωτάτων Σχολών, πνευματικά παιδιά της Μητροπόλεως.
Το πρωί της Δευτέρας 3 Ιουλίου ο Ποιμενάρχης μας επισκέφθηκε τις Κατασκηνώσεις προκειμένου να επιθεωρήσει τους χώρους και να μιλήσει στα παιδιά.

Αφού τα καλωσόρισε στις Εκκλησιαστικές κατασκηνώσεις της Ιεράς Μητροπόλεως στην συνέχεια τα προέτρεψε να ξεχάσουν για λίγες ημέρες το σπίτι τους, να ζήσουν μαζί με τα άλλα παιδιά την κοινωνία της αγάπης, να αποκτήσουν νέους φίλους και να χαρούν την ζωή της κατασκηνώσεως κοντά στη φύση και την μυστηριακή ζωή της Εκκλησίας μας.
Τα παιδιά ενθουσιασμένα με την παρουσία του Σεβασμιωτάτου έτρεξαν όλα να πάρουν την ευχή του.”

fonografos.net

Διαβάστε περισσότερα: http://www.gkordis.com/2017/07/blog-post_31.html#ixzz4lwPtn5bd  ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ STILIDA NEWS ΣΤΟ GOOGLE NEWS
ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΣΤΟ You Tube