ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΕΤΤΑΣ: ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ  


1

Μετά τη συνάντηση που είχε με τον Πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου Φθιώτιδας κ. Ιωάννη Σύρμο ο Δημήτρης Βέττας,δήλωσε τα εξής:

“Με αφορμή το υπό κατάθεση νομοσχέδιο του Υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας με το οποίο τακτοποιούνται και νομιμοποιούνται λιμενικές υποδομές(πχ αλιευτικά καταφύγια κλπ) σε όλη την επικράτεια της χώρας συναντήθηκα με τον φίλο και πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου Φθιώτιδας κ. Γιάννη Σύρμο αφενός για να ενημερωθώ για τις εκκρεμότητες νομιμοποίησης των αλιευτικών καταφυγίων Αχλαδιού,Ραχών,Καραβομύλου, Γλύφας, Αγ.Κωνσταντίνου κλπ, για τα προβλήματα που εντοπίζονται στην περιοχή της Σκάλας Αταλάντης και αφετέρου να συντονίσουμε τις προσπάθειες μας για να επιλυθούν αυτά τα προβλήματα.

Αλιευτικά καταφύγια και υποδομές κατασκευασμένες χωρίς “ιδιοκτήτες” με αποτέλεσμα να μην υπάρχει Φορέας Διαχείρισης και επομένως ούτε Φορέας Συντήρησης με ότι αυτό συνεπάγεται για την προστασία των υποδομών και την ασφάλεια των πολιτών..

Συμφωνήσαμε πως αυτές οι υποδομές είναι ένα από τα ισχυρά αναπτυξιακά εργαλεία της ιδιαίτερης πατρίδας μας και του νόμου μας γενικότερα.
Ιδιαίτερα ενθαρυντικό το γεγονός πως το Λ.Τ.Φ έχει στα χέρια του έτοιμες μελέτες για όλες τις”ορφανές -μη αδειοδοτημένες-υποδομές..
Συζητήσαμε επίσης και την διαμορφωμένη κατάσταση που αφορά στην μελέτη εκβάθυνσης του λιμένα Στυλίδας..

Ευχαριστώ πολύ τον φίλο Γιάννη για την ενημέρωση και την συνεργασία…”

Διαβάστε περισσότερα: http://www.gkordis.com/2017/07/blog-post_19.html#ixzz4mYRLLhgG  ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ STILIDA NEWS ΣΤΟ GOOGLE NEWS
ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΣΤΟ You Tube