ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΔΗΜΗΤΡΗ ΒΕΤΤΑ ΣΤΙΣ ΠΛΗΓΕΙΣΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΛΑΖΟΠΤΩΣΗ ΣΤΗΝ Α. ΦΘΙΩΤΙΔΑ

 Λαμία, 31.07.2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στις 29/7/2017 ημέρα Σάββατο ο Βουλευτής Φθιώτιδας ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Δημήτρης Βέττας επισκέφθηκε τις τοπικές κοινότητες Αχινού και Ραχών του Δήμου Στυλίδας, με αφορμή τις καταστροφές που προκάλεσε η έντονη χαλαζόπτωση που σημειώθηκε την Πέμπτη 27/7/2017 στις περιοχές Αχινού, Ραχών, Αχλαδίου, Σπαρτιάς και Παλαιοκερασιάς.Οι καταστροφές που προκλήθηκαν σε ελαιοπερίβολα κυρίως, αλλά και σε υποδομές είναι εμφανείς και σημαντικές. Μετά την άμεση αντίδραση του Δήμου Στυλίδας να αναγγείλει τις ζημιές και την πάροδο 15 ημερών, που είναι η απαραίτητη περίοδος για να καταθέσουν οι παραγωγοί τις δηλώσεις τους, θα πρέπει ο ΕΛΓΑ να κινηθεί άμεσα έτσι ώστε να καταγραφούν οι ζημιές.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε ο κ. Βέττας με τον Αντιπρόεδρο του ΕΛΓΑ κ. Αθανάσιο Ζανιά και τη διευθύντρια του τοπικού ΕΛΓΑ κα. Κουρουνάκου τους έθεσε την αναγκαιότητα της άμεσης αντίδρασης του Οργανισμού, ιδιαίτερα αυτή τη χρονιά όπου η καρποφορία στον ελαιώνα μας είναι ιδιαίτερα υψηλή, όπως και οι υποχρεώσεις των αγροτών μας, με σκοπό την όσο το δυνατόν ταχύτερη αποζημίωσή τους.

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΗΤΡΗ ΒΕΤΤΑ

ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ ΣΥ.ΡΙΖ.Α.


Διαβάστε περισσότερα: http://www.gkordis.com/2017/07/blog-post_414.html#ixzz4oOR9whPa  ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ STILIDA NEWS ΣΤΟ GOOGLE NEWS
ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΣΤΟ You Tube