Ο Θεοδωράκης θα αποσύρει την φοιτητική του παράταξη!


 Θεοδωράκης

Από τις βασικές δεσμεύσεις του Σταύρου Θεοδωράκη είναι η απόσυρση της φοιτητικής του παράταξης! Την ίδια δέσμευση θα ζητήσει και από τα υπόλοιπα κόμματα καθώς ο Σταύρος Θεοδωράκης δεν θέλει κομματικούς στρατούς στα πανεπιστήμια!

Τόσο μεγάλη θυσία για την πατρίδα προτίθεται να κάνει ο Σταύρος Θεοδωράκης! Να αποσύρει την τεράστια φοιτητική του παράταξη! Αλλά ο Σταύρος Θεοδωράκης δεν έχει τεράστια φοιτητική παράταξη, δεν έχει καν παράταξη! Ο άνθρωπος δεν έχει όχι κομματικό φοιτητικό στρατό, αλλά ούτε καν στελέχη του κόμματος! Έφτιαξε κόμμα μέσω των Μέσων Ενημέρωσης και των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης και τώρα μείνανε τόσοι που δεν γεμίζουνε ταξί ούτε με τον ταξιτζή!Εάν γινόταν τώρα εκλογές ο Θεοδωράκης όπως και μερικοί ακόμα πονηροί σαν κι αυτόν θα έπαιρναν ποσοστό κάτω του 1%! Ο Θεοδωράκης, που αν καθυστερήσουν λίγο ακόμα οι εκλογές θα μείνει να έχει κοινοβουλευτική ομάδα τον εαυτό του, θέλει να αποσυρθούν οι κομματικοί στρατοί από τα πανεπιστήμια!

Είναι σωστή η αξίωση του Θεοδωράκη για κατάργηση των φοιτητικών παρατάξεων! Από την πλευρά των πλουτοκρατών, στων οποίων την υπηρεσία βρίσκεται ο Θεοδωράκης και όλα τα αστικά κόμματα, είναι σωστό. Άλλωστε ο ΣΥΡΙΖΑ στις περίφημες πλατείες καλλιέργησε ακριβώς αυτό: «χωρίς κόμματα, χωρίς χρώματα»! Αυτό το «χωρίς κόμματα και χωρίς χρώματα» κορόιδεψε και παρέσυρε τον ελληνικό λαό για να φτάσει σήμερα να καρατομείται και με χρώματα και με κόμματα απ’ όλους αυτούς που ψήφισαν μαζί το 3ο μνημόνιο και από άλλους που έβαλαν πλάτη για να ψηφιστεί το 3ο μνημόνιο! Αυτό το «χωρίς κόμματα και χωρίς χρώματα» οδήγησε την Χρυσή Αυγή να γίνει τρίτο κόμμα! Βέβαια αυτό το «χωρίς κόμματα και χωρίς χρώματα» έδωσε φωνή σε κάτι αναχώματα που δεν λένε τίποτα διαφορετικό από την ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και τον ΣΥΡΙΖΑ σαν τον Θεοδωράκη, τον Λεβέντη και τον Τζήμερο και κάποιους τους έβαλε στη Βουλή και κάποιους τους έφτασε έξω από την Βουλή.

Γι’ αυτό προτείνει να καταργηθούν οι φοιτητικές παρατάξεις ο Σταύρος Θεοδωράκης! Για να μπορούν διάφοροι Θεοδωράκηδες να χειραγωγούν πιο εύκολα τους φοιτητές στην κυρίαρχη πολιτική! Για να μπορούν «δήθεν χωρίς κόμματα και χωρίς χρώματα» να αλυσοδένουν τους φοιτητές στο σάπιο καπιταλιστικό σύστημα. Στόχος του Σταύρου Θεοδωράκη δεν είναι οι παρατάξεις που υπηρετούν την διάλυση του δημόσιου πανεπιστημίου, που υπηρετούν ένα πανεπιστήμιο «μαγαζί» στα χέρια των επιχειρηματικών ομίλων!

Δεν έχει πρόβλημα με αυτές τις παρατάξεις. Στόχος του Σταύρου Θεοδωράκη είναι η Πανσπουδαστική, η παράταξη των αγωνιστών φοιτητών, η παράταξη των κομμουνιστών φοιτητών που αγωνίζονται για ένα πανεπιστήμιο στην υπηρεσία του λαού, που αγωνίζονται για ένα πανεπιστήμιο που θα βγάζει διανοουμένους που θα ανατρέψουν την σαπίλα και την εκμετάλλευση και όχι γρανάζια στην υπηρεσία του καπιταλισμού! Εκεί αποσκοπεί η αντιδραστική πρόταση του Σταύρου Θεοδωράκη για την κατάργηση των φοιτητικών παρατάξεων. Στην φίμωση των φοιτητικών ταξικών δυνάμεων.

Τάκης Φ.

agkidapress.gr

Διαβάστε περισσότερα: http://www.gkordis.com/2017/09/blog-post_68.html#ixzz4sdKu1eHA  ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ STILIDA NEWS ΣΤΟ GOOGLE NEWS
ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΣΤΟ You Tube