Ο υμνητής της ιμπεριαλιστικής επέμβασης στην Κορέα ως Αριστερός Πρόεδρος!


1

Προκόπης Παυλόπουλος! Ο άνθρωπος που η Αριστερά μας κάθισε στον σβέρκο μας ως Πρόεδρο της Δημοκρατίας, αφού πρώτα μας μπαστακώθηκε εκείνη! Προκόπης Παυλόπουλος! Ο αξιότερος Πρόεδρος της Δημοκρατίας για την κυβέρνηση αυτού του Αριστερού τσίρκο!

Ο Προκόπης Παυλόπουλος, ο άνθρωπος που δίπλα του ξυλοφόρτωναν μια γυναίκα σε ζωντανή μετάδοση κι εκείνος μετρούσε τ’ άστρα, δεν παρέλειψε κατά την συνάντησή του με τον Νοτιοκορεάτη πρωθυπουργό να τονίσει ότι η φιλία των δύο χωρών «σφραγίστηκε» απ’ τους «αγώνες και τις θυσίες του Ελληνικού Εκστρατευτικού Σώματος στον Πόλεμο της Κορέας, μεταξύ 1950 – 1955»! Ο Προκόπης Παυλόπουλος, ο άνθρωπος που επέλεξε η Αριστερά να παρασταίνει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας υπογράφοντας μνημόνια συμμετέχοντας στο πολιτικό πραξικόπημα της ανατροπής της βούλησης του Ελληνικού λαού στο δημοψήφισμα, ο άνθρωπος αυτός καθαγίασε την ιμπεριαλιστική επέμβαση στην Κορέα και τον σφαγιασμό των Κορεατών από τους ιμπεριαλιστές!

Στο πρώτο Αριστερό Ελληνικό κράτος ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, που επελέγη από τους αριστερούς της πλάκας, καθαγίασε τις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις, νομιμοποίησε τους φονιάδες των λαών και έδωσε το δικαίωμα στον Νοτιοκορεάτη πρωθυπουργό να «απλωθεί» ακόμα περισσότερο δηλώνοντας ότι «αν η Ελλάδα δεν είχε προσφέρει τόσο σημαντική βοήθεια εκείνη την κρίσιμη περίοδο, εγώ θα εξακολουθούσα να μεγαλώνω και να ζω σε ένα κομμουνιστικό καθεστώς»!

Ο άνθρωπος αυτός που ακούει στο όνομα Προκόπης Παυλόπουλος, είναι ένα από τα κορυφαία «κατορθώματα» της «Αριστεράς»! Η αλήθεια είναι ότι αυτή η Αριστερά και αυτός ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας της, που ανέτρεψαν την απόφαση του Ελληνικού λαού στο δημοψήφισμα με πολιτικό πραξικόπημα, δεν θα μπορούσαν παρά να συμφωνήσουν και να συμπλεύσουν με τον Αμερικανό τοπάρχη στην Κορεατική Χερσόνησο, τον πρωθυπουργό της Νότιας Κορέας!

Οπωσδήποτε «αέρα στα πανιά» του Προκόπη Παυλόπουλου για να εκδηλώσει με τόσο μεγάλο θράσος τον αντικομμουνισμό του και το μίσος του για τα λαϊκά κινήματα, έδωσε ο άνθρωπος που έγινε πρωθυπουργός σαν Αριστερός και κατόπιν, εκτός των άλλων κανιβαλισμών που έκανε, έφτασε στο σημείο να χαρακτηρίσει διαβολικά καλό τον Αμερικάνικο ιμπεριαλισμό!

Πρώτη φορά Αριστερά και θα ήταν όλα πολύ ξεκαρδιστικά εάν δεν ήταν τόσο αντιδραστικά και φασιστικά!

Ραφαήλ Βασιλειάδης

agkidapress.gr

   ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ STILIDA NEWS ΣΤΟ GOOGLE NEWS
ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΣΤΟ You Tube