Παπάς προφυλακίστηκε για βιασμούς κατ’ εξακολούθηση


papas

Σύμφωνα με αποκλειστική πληροφορία του Δημήτρη Λούπα και του PrevezaPosto, αναστάτωση επικρατεί από τη Δευτέρα το μεσημέρι σε περιφερειακή πρώην κοινότητα της Πρέβεζας, καθώς με ομόφωνη απόφαση Ανακριτή και Εισαγγελέα, προφυλακίστηκε ο 53χρονος ιερέας του χωριού που είναι οικογενειάρχης με δυο παιδιά.
Σε βάρος του είχε υποβληθεί καταγγελία από μια 17χρονη και την 15χρονη αδερφή της, που υποστήριζαν ότι ο ιερέας τις βίαζε κατ΄επανάληψη.Τη Δευτέρα(23-10-17) ο ιερέας απολογήθηκε και αμέσως μετά διατάχθηκε η προφυλάκισή του. Ήδη μεταφέρθηκε στη φυλακή Τριπόλεως.
Πρόκειται για μια περίεργη υπόθεση, αφού όλο το χωριό εκδηλώνει την συμπαράστασή του στον ιερέα, θεωρώντας ότι αδικείται τόσο από την καταγγελία, την οποία οι κάτοικοι του χωριού που γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα θεωρούν ανυπόστατη, αλλά και από την προφυλάκισή του που αναστάτωσε την τοπική κοινωνία.

Έτσι αποφάσισαν την Τετάρτη στις 10 το πρωί να επισκεφθούν την Εισαγγελία Πρέβεζας για να εκδηλώσουν την συμπαράστασή τους και την πεποίθησή τους ότι η καταγγελία είναι ψευδής και μεθοδευμένη.

Αξιοσημείωτο είναι ότι η καταγγελία, η οποία ήταν 13 σελίδες, δεν είχε γραφεί από τις δύο ανήλικες αλλά από τρίτο πρόσωπο που έχει εμφανιστεί τελευταία στο χωριό και θεωρείται υπεύθυνος της μεθόδευσης αυτής. Πρόκειται για 60χρονο συνταξιούχο που είχε έχθρα για τον ιερέα καθώς αυτός είχε συστήσει στους συγγενείς των δυο κοριτσιων να μην τους επιτρέπουν την συναναστροφή με τον 60χρονο.Πρόκειται για δυο κορίτσια που λόγω προβληματικής οικογενειακής κατάστασης διέμεναν στο χωριό με την γιαγιά τους.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΟΥΠΑΣ

prevezaposto.gr

   ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ STILIDA NEWS ΣΤΟ GOOGLE NEWS
ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΣΤΟ You Tube