ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΤΕΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΓΛΥΦΑΣ, κ. ΓΕΩΡΓΙΟ Δ. ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ


1ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΛΥΦΑΣ “ΠΑΝΑΓΙΑ ΒΑΒΡΕΝΗ”- ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΓΛΥΦΑΣ –
ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥ ΕΛΑΙΟΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΓΛΥΦΑΣ
-Α.Ο. ΓΛΥΦΑΣ

ΠΡΟΣ
ΤΕΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΓΛΥΦΑΣ,
κ. ΓΕΩΡΓΙΟ Δ. ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
_____________________________________________

Αξιότιμε κ. Παπακωνσταντίνου,
Με την παρούσα επιστολή μας θα θέλαμε να σας εκφράσουμε ένα εκ βαθέων “Ευχαριστώ”, για όλα όσα έχετε προσφέρει στην Τοπική Κοινότητα Γλύφας καθ’ όλη την διάρκεια της προσοδοφόρας θητείας σας, ο κύκλος της οποίας και έκλεισε πρόωρα, γεγονός που αν και μας λύπησε, σεβόμαστε και ασπαζόμαστε.Εκφράζουμε την ειλικρινή μας ανάγκη να σας συγχαρούμε για την ευσυνειδησία και την υψηλή αίσθηση κοινωνικού καθήκοντος που επεδείξατε, επιτελώντας κοινωνικό λειτούργημα από τη εν λόγω θέση του Προέδρου της Τοπικής μας Κοινότητας, με παραδειγματική στάση, δράση και συνεισφορά, έχοντας πάντα ως γνώμονα το “κοινό καλό”, αποσκοπώντας στην αναβάθμιση, πρόοδο και ευημερία του Τόπου μας.

Άξια ιδιαίτερης αναφοράς είναι και η πολύτιμη και αγαστή συνεργασία σας με το σύνολο των φορέων της Τοπικής Κοινότητας Γλύφας, με στόχο την παραγωγική συνύπαρξη και αλληλοστήριξη για την επίτευξη του καλύτερου δυνατού αποτελέσματος, προάγοντας και διασφαλίζοντας την ενότητα του Τόπου μας. Ήσασταν πάντα εκεί για εμάς, με το ηχηρό και εκτιμητέο σας παρόν…
Ευελπιστούμε  η κοινωνική σας αρωγή να μην παύσει με την αποχώρησή σας, γεγονός για το οποίο είμαστε βέβαιοι.

Τέλος, ευχόμαστε η Νέα Πρόεδρος της Τοπικής μας Κοινότητας, κ. Μαρία  Ε. Τσιλαφάκη, η οποία έλαβε τα ηνία του τόπου μας από εσάς, να φανεί άξια συνεχιστής του πολύτιμου έργου σας, υπηρετώντας την θέση αυτή με την ανάλογη πίστη και αφοσίωση, στην οποία και επισήμως εκφράζουμε ευχές από καρδιάς καλής επιτυχίας και δύναμης για την “καρποφόρα” άσκηση των καθηκόντων της.

Με εκτίμηση,

  • Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΛΥΦΑΣ “ΠΑΝΑΓΙΑ ΒΑΒΡΕΝΗ”-
  • Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΓΛΥΦΑΣ –
  • Ο ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΕΛΑΙΟΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΓΛΥΦΑΣ-
  • Α.Ο. ΓΛΥΦΑΣ

ΓΛΥΦΑ, 1/11/2017

   ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ STILIDA NEWS ΣΤΟ GOOGLE NEWS
ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΣΤΟ You Tube