Ο ΣΥΡΙΖΑ δίνει σε εισπρακτικές εταιρείες τις ληξιπρόθεσμες οφειλές προς τη ΔΕΗ


deh

Με τους Συριζαίους όλα είναι δυνατά εκτός από το σκίσιμο των μνημονίων και την κατάργηση των αντιλαϊκών νόμων! Έτσι η ΔΕΗ ΑΕ του ΣΥΡΙΖΑ δίνει τις ληξιπρόθεσμες οφειλές σε εισπρακτικές εταιρείες ώστε να αυξηθούν οι πιέσεις και οι εκβιασμοί στα λαϊκά νοικοκυριά!
Στην εισπρακτική κοινοπραξία θα συμμετάσχει και αμερικανική εταιρεία που ειδικεύεται στις τιτλοποιήσεις. Σε περίπτωση που επιλεγεί η τιτλοποίηση απαιτήσεων, ένα μέρος των ληξιπρόθεσμων οφειλών θα παραχωρηθεί σε funds.
Η ΔΕΗ ΑΕ των Συριζαίων, που θα έφερναν την ελπίδα, αύξησε το επιτόκιο των ληξιπρόθεσμων οφειλών πριν λίγες ημέρες! Έτσι τα κοράκια των εισπρακτικών εταιριών, αυτούς που οι Συριζαίοι αποκαλούσαν τοκογλύφους, θα παραλάβουν την είσπραξη ληξιπρόθεσμων οφειλών με αυξημένο επιτόκιο ώστε να κερδίζουν περισσότερα! Προφανώς αυτούς που αποκαλούσαν οι Συριζαίοι κοράκια πριν γίνουν κυβέρνηση τώρα έχουν μεταμορφωθεί σε περιστέρια!

Πρώτη φορά Αριστερά κι έχουν ακόμα τα μάτια μας να δούνε πολλά από τους απατεώνες που παράστησαν τους Αριστερούς για να γίνουν κυβέρνηση!

Τάκης Φ.

agkidapress.gr

Διαβάστε περισσότερα: http://www.gkordis.com/2017/11/blog-post_61.html#ixzz4xjqgCFpT  ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ STILIDA NEWS ΣΤΟ GOOGLE NEWS
ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΣΤΟ You Tube