9 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017 -ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ(ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)  


5

Πραγματοποιήθηκε χτες το απόγευμα στη Λαμία το συλλαλητήριο που διοργάνωσε το Εργατικό Κέντρο Λαμίας και τα σωματεία της δύναμής του. Ήταν ενταγμένο στο πλαίσιο των πανελλαδικών συλλαλητηρίων που κάλεσε η Πανελλαδική γραμματεία του ΠΑΜΕ.

Εργαζόμενοι, άνεργοι, συνταξιούχοι, γυναίκες και νέοι συγκεντρώθηκαν στην Πλ. Πάρκου και διατράνωσαν την αντίθεσή τους στην πολιτική που τσακίζει τη ζωή τους. Όπως και την απόφασή τους να αντιπαλέψουν τα όσα φέρνει η 3η αξιολόγηση και κυρίως το χτύπημα της απεργίας και της συλλογικής οργάνωσης και πάλης. Χαιρετισμό έκαναν ο Βαγγέλης Τσολίσος, αγρότης, πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Φθιώτιδας και η Κατερίνα Τσέλιου, πρόεδρος της ομάδας Γυναικών Λαμίας της ΟΓΕ.

Την κεντρική ομιλία έκανε ο Παναγιώτης Πολίτης, μέλος του ΔΣ του Εργατικού Κέντρου, πρόεδρος του Συνδικάτου Μετάλλου Φθιώτιδας και μέλος του ΔΣ της Ομοσπονδίας Μετάλλου. Ακολούθησε μαχητική πορεία στο κέντρο της πόλης και κυριάρχησε το σύνθημα “Την οργάνωσή μας και την απεργία δεν τις παραδίδουμε στην εργοδοσία”.

Στο τέλος, οι συγκεντρωμένοι ενημερώθηκαν από το Εργατικό Κέντρο Λαμίας ότι έχει ήδη αποφασίσει την πραγματοποίηση 24ωρης απεργίας, όταν η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ φέρει το απεργιοκτόνο νομοσχέδιο στη Βουλή.

6
1
2
3
4

 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.gkordis.com/2017/11/9-2017.html#ixzz4y0zkUZJk  ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ STILIDA NEWS ΣΤΟ GOOGLE NEWS
ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΣΤΟ You Tube