Συνεδριάζει την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Στυλίδας  


dimos
Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η ΓΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

ΠΡΟΣ: Μέλη Ο.Ε. Δήμου Στυλίδας

ΕΔΡΕΣ ΤΟΥΣ

Σας προσκαλώ σε συνεδρίαση που θα γίνει στο Δημαρχείο Στυλίδας, αίθουσα συνεδριάσεων της Οικονομικής Επιτροπής, την 24η Νοεμβρίου 2017 ημέρα της εβδομάδος Παρασκευή και ώρα 12:00 για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα κατωτέρω θέματα της ημερήσιας διάταξης:
Θέμα 1ο: Διάθεση πιστώσεων

Θέμα 2ο: Ανάθεση – Καθορισμός τρόπου εκτέλεσης και όρων της σύμβασης του έργου ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ- ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΔΕΞΑΜΕΝΗΣ ΎΔΡΕΥΣΗΣ Τ.Κ. ΑΧΙΝΟΥ.

Θέμα 3ο: Έγκριση μίσθωσης χωρίς διαγωνισμό ιδιωτικών μηχανημάτων, για την εκτέλεση εργασιών εκτάκτων αναγκών σε ιδιώτες με αυτεπιστασία από την Δήμο Στυλίδας και καθορισμός ωριαίας αποζημίωσης αυτών, που θα ισχύει από 01-01-2018 έως 31-12-2018.

Θέμα 4ο: Απευθείας ανάθεση εκτέλεσης των εργασιών συντήρησης του έργου με τίτλο “Συντήρηση κτιριακής εγκατάστασης 2ου δημοτικού σχολείου Στυλίδας”.

Θέμα 5ο: Απευθείας ανάθεση εκτέλεσης των εργασιών συντήρησης του έργου με τίτλο “Συντήρηση Δημοτικών Κτιριακών Εγκαταστάσεων και Κοινοχρήστων Χώρων ΔΕ Εχιναίων”.

Θέμα 6ο: Ορισμός πληρεξουσίου δικηγόρου για διασφάλιση των συμφερόντων του Δήμου μας σχετικά με την παράλειψη αναφοράς τουριστικών προορισμών και εν γένει προορισμών της Ανατολικής Φθιώτιδας στην μελέτη του Ινστιτούτου ΣΕΤΕ «Η χωρική οργάνωση και ανάπτυξη του τουρισμού μέσα από την ανάλυση και αξιολόγηση των υπό διαδικασία θεσμοθέτησης νέων περιφερειακών χωροταξικών πλαισίων

Θέμα 7ο: Ορισμός πληρεξούσιου δικηγόρου σχετικά με υπόθεση Δήμου Στυλίδας και Σακελλαρίου Αθηνάς Ειρήνης κλπ.(συν3).

Θέμα 8ο: Ορισμός πληρεξούσιου δικηγόρου σχετικά με υπόθεση Δήμου Στυλίδας και Φραγκάκη Αθηνάς- Αθανασίας Τσιάμη ΟΕ.

Θέμα 9ο: Ορισμός πληρεξούσιου Δικηγόρου σχετικά με αίτηση δημότη για έγκριση ή μη παράτασης μίσθωσης περιπτέρου.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ – ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο.Ε.

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΓΚΛΕΤΣΟΣ

 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.gkordis.com/2017/11/25.html#ixzz4z3Olmw7J  ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ STILIDA NEWS ΣΤΟ GOOGLE NEWS
ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΣΤΟ You Tube