Η πίτα ολάκερη κι ο σκύλος χορτάτος για την ΠΑΕ ΠΑΣΟΚ…  


ka

Η πίτα ολάκερη κι ο σκύλος χορτάτος στο ΠΑΣΟΚ γιατί το ιστορικό αυτό κίνημα μετεξελίχθηκε στην «Κεντροαριστερά»! Χαρά μεγάλη γιατί το κίνημα που ίδρυσε ο Ανδρέας Παπανδρέου, που οι Πασόκοι τιμούν σαν θεό, μετονομάσθηκε σε «Κεντροαριστερά»! Χαρά που τρέχει από τα μπατζάκια των Πασόκων γιατί το κόμμα του Ανδρέα, της Μερκούρη, του Γεννηματά έπαψε να υπάρχει πια, αφού πρώτα γέννησε την «Κεντροαριστερά»!

Γιατί τόση χαρά που το ΠΑΣΟΚ έπαψε να υφίσταται και τη θέση του πήρε η «Κεντροαριστερά»;! Μήπως γιατί το παλιό έδωσε τη θέση του στο νέο ή για κάτι άλλο πιο ουσιαστικό;! Μήπως γιατί τα Πασόκια αποφάσισαν να εφαρμόσουν την τακτική των Ποδοσφαιρικών Ανώνυμων Εταιρειών;! Μήπως γιατί με την μετονομασία του ΠΑΣΟΚ σε «Κεντροαριστερά» και την αλλαγή του εμβλήματός του, το ΠΑΣΟΚ θα πάψει να χρωστάει τα 190 εκατομμύρια ευρώ και θα τα φορτώσει στην πλάτη των φορολογούμενων;!
Μα γιατί να είναι κανένας τόσο καχύποπτος με το κόμμα του Τσοχατζόπουλου, του Τσοβόλα, του Γιαννόπουλου, του Τσουκάτου;! Δεν είναι καχυποψία! Είναι μια απλή ερώτηση την οποία θα έπρεπε να κάνουν και οι χιλιάδες πολίτες που στήθηκαν στις ουρές για να ψηφίσουν στις εκλογές της «Κεντροαριστεράς»! Ποιος θα πληρώσει τα σπασμένα του ΠΑΣΟΚ;! Εκτός κι αν αυτοί που στήθηκαν στις ουρές της ψηφοφορίας αντιμετωπίζουν το ΠΑΣΟΚ καθαρά ως Ποδοσφαιρική Ανώνυμη Εταιρεία την οποία πρέπει να πληρώσει ο Ελληνικός λαός για να την σώσει, ώστε να συνεχίσει να την βλέπει στα γήπεδα να παίζει μπάλλα!

Στην ψηφοφορία της «Κεντροαριστεράς» ψήφισαν και διάφοροι νεοφιλελεύθεροι όπως ο Μάνος, οι οποίοι θέλουν «τάξη» στη διαχείριση του κράτους! Κρίμα που στην ψηφοφορία δεν πήρε μέρος και ο Κοσκωτάς!

Ο νέος φορέας αρχίζει την δράση του άσπιλος και αμόλυντος διεκδικώντας σε λίγα χρόνια να γίνει κυβέρνηση! Μετονομαζόμενος από ΠΑΣΟΚ σε «Κεντροαριστερά» θα ξεχαστούν και τα «λεφτά υπάρχουν» με τα οποία έγινε κυβέρνηση την τελευταία φορά το ΠΑΣΟΚ και μετά ξέσκισε τον κόσμο με τα μνημόνια, θα ξεχαστούν και τα λεφτά που δεν υπάρχουν στα κρατικά ταμεία από την δράση του ΠΑΣΟΚ και τον Πασόκων, θα ξεχαστούν και τα λεφτά που χρωστάει το ΠΑΣΟΚ! Ή οι «νέοι» άνθρωποι της «Κεντροαριστεράς» έχουν σκοπό να δώσουν πίσω τα δισεκατομμύρια που λείπουν από τα ασφαλιστικά ταμεία τα οποία άρπαξε και επί ΠΑΣΟΚ η πλουτοκρατία και τα εκατομμύρια που λείπουν από τα δανεικά που πήρε το ΠΑΣΟΚ και τους αδικούμε τζάμπα και βερεσέ;!

Ραφαήλ Βασιλειάδης

agkidapress.gr

 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.gkordis.com/2017/11/blog-post_47.html#ixzz4zFLvEjMi  ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ STILIDA NEWS ΣΤΟ GOOGLE NEWS
ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΣΤΟ YOU TUBE