Η Αριστερά δηλώνει περήφανη για την δολοφονία του λαού της Υεμένης!  


1

Ο Καμμένος, ο συνεταίρος των Αριστερών στις βαρβαρότητες σε βάρος του Ελληνικού λαού, δήλωσε στο Κοινοβούλιο ότι επέλεξε να βάλει 66 εκατομμύρια ευρώ στα ταμεία του Κράτους πουλώντας πολεμικό υλικό στην Σαουδική Αραβία! Αυτό που δεν είπε ο ακροδεξιός συνεταίρος των αριστερών απατεώνων είναι ότι με το πολεμικό αυτό υλικό η Σαουδαραβική κυβέρνηση δολοφονεί τον λαό της Υεμένης! Ναι όμως η Ελλάδα βγήκε κερδισμένη! Δηλαδή η κυβέρνηση της Αριστεράς θα μπορούσε να πουλήσει πολεμικό υλικό ακόμα και στο Ισλαμικό Κράτος εάν υπήρχε κέρδος! Γιατί όχι;! Η Αριστερά του απόπατου θα παρέδιδε ξανά τον Οτσαλάν στους Τούρκους όπως έκαναν πριν μερικά χρόνια τα Πασόκια που τα πήρε μεταγραφή και που παριστάνουν μαζί της κι αυτοί τους Αριστερούς!

Η Αριστερά σήμερα, μέσω του συνεταίρου της Καμμένου, δήλωσε από άμβωνος βουλής (για να είμαστε και στο Τσακαλώτειο κλίμα) ότι αισθάνεται περήφανη που γέμισε τα ταμεία του κράτους με το αίμα του λαού της Υεμένης! Κατά τη διάρκεια μάλιστα της ομιλίας του Καμμένου οι Αριστεροί βουλευτές παλαμοκροτούσαν εκστασιασμένοι! Εάν αυτές τις αθλιότητες και χυδαιότητες τις έλεγαν πριν τρία χρόνια οι Σαμαροβενιζέλοι οι αριστεροί κλόουν θα ζητούσαν να στηθούν κρεμάλες στην Πλατεία Συντάγματος! Τώρα οι αριστεροί της πλάκας συμπράττουν περήφανα στη δολοφονία του λαού της Υεμένης και ζητάνε και παράσημο!
Πρώτη φορά Αριστερά, πρώτη φορά η χυδαιότητα με κουδούνια στους δρόμους τριγυρνά!!

Μαυρομάτης

 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.gkordis.com/2017/11/blog-post_482.html#ixzz4zinHdwma  ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ STILIDA NEWS ΣΤΟ GOOGLE NEWS
ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΣΤΟ YOU TUBE