Η Ελπίδα σ’ αυτόν τον τόπο έχασε το νόημα της…της Ευαγγελίας Παπαδοπούλου


karaman

Δεν μπορείς να πεις, μια συγκίνηση την νοιώσαμε όλοι με το 11ο συνέδριο της ΝΔ.
Μας συγκίνησε η φωτογραφία του ιδρυτή της Κωνσταντίνου Καραμανλή στο αφιέρωμα του συνεδρίου , για να θυμηθεί ο λαός ότι επί κυβερνήσεως του οι μισοί Έλληνες είχαν χαρτί κοινωνικών φρονημάτων , ότι το 1961 ψήφισαν ακόμα και τα δένδρα για να τον βγάλουν πρωθυπουργό ,ότι εκατό χιλιάδες Έλληνες μετανάστευσαν στα κάτεργα της δύσης και ότι έκανε την πατριωτική δήλωση” Η Κύπρος είναι μακρυά” για την μαρτυρική Κύπρο κατά τις “περίφημες”συμφωνίες της Ζυρίχης και του Λονδίνου για το Κυπριακό.

Μας συγκίνησε και ο σημερινός πρόεδρος Κ.Μητσοτάκης που είναι έτοιμος να αλλάξει την Ελλάδα, και είναι κι αυτός η μεγάλη ελπίδα για τον λαό.
Και του θυμίζει ότι επι των ημερών του σαν υπουργός πέταξε στο δρόμο 8.000 χιλ καθαρίστριες,καθηγητές και “επίορκους” δημοσίους υπαλλήλους και ότι δεν πρόλαβε να ικανοποιήσει τους δανειστές τοκογλύφους της ΕΕ που ζητούσαν 15.000 χιλ κεφάλια επί πίνακι,για να επιζήσουν οι τράπεζες.
Ότι ψήφισε όλα τα μνημόνια και με τα δύο χέρια, ότι ευθύνεται για την εξαθλίωση και το ξεπούλημα του τόπου.
Ότι μαζί με τον τσεκουροφόρο Βορίδη και τον τηλεβιβλιοπώλη Άδωνη σίγουρα θα πάρουν την κόκκινη μηλιά.
Από όλο αυτό το νταβαντούρι το συμπέρασμα είναι ότι η Ελπίδα σ’ αυτόν τον τόπο έχασε το νόημα της.

Ευαγγελία Παπαδοπούλου

Διαβάστε περισσότερα: http://www.gkordis.com/2017/12/blog-post_59.html#ixzz51bpxj18w  ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ STILIDA NEWS ΣΤΟ GOOGLE NEWS
ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΣΤΟ YOU TUBE