Δελτίο τύπου Ανανεωτικής Πορείας  


1

Υπάρχουν στιγμές που οι λέξεις δεν είναι αρκετές για να περιγράψουν το μέγεθος των συναισθημάτων. Με όλη μου την καρδιά ευχαριστώ, λοιπόν, τα χιλιάδες μέλη του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας, που συμμετείχαν στις εκλογές. Η παρουσία τους έστειλε ένα δυνατό μήνυμα προς όλους μας. Ένα μήνυμα πως τα προβλήματα ζητούν άμεσες λύσεις, πως πρέπει να κερδίσουμε το χαμένο χρόνο.Πάνω από όλα, όμως, έστειλαν έναν μήνυμα ανανέωσης και αλλαγής πορείας. Έδωσαν ξεκάθαρη εντολή στη δική μας παράταξη. Μια δυνατή εντολή, να αναλάβουμε την ανασύνταξη του επιχειρηματικού κόσμου της Φθιώτιδας, να λειτουργήσουμε με διαφάνεια, συνέπεια και σεβασμό στους θεσμούς και τους ρόλους του καθενός.

Σήμερα, μετά τη μεγάλη εκλογική νίκη του συνδυασμού μας, παραμένουμε σταθερά προσηλωμένοι στους στόχους που θέσαμε κατά την προεκλογική περίοδο. Επιμένουμε σε όλα αυτά που συζητήσαμε μαζί σας, αρχίζουμε μια νέα πορεία. Μια πορεία διαφορετική. Στο επίκεντρο του σχεδιασμού μας είστε όλοι εσείς. Οι επιχειρηματίες και οι ελεύθεροι επαγγελματίες από κάθε γωνιά της Φθιώτιδας. Με εσάς θα προχωρήσουμε την επόμενη μέρα. Για εσάς θα δουλέψουμε, ανοικοδομώντας σε νέες πιο σταθερές βάσεις το Επιμελητήριο.

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους συνυποψήφιους μας για την παρουσία τους.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς.

Καλές γιορτές σε εσάς και τις οικογένειές σας.

Με τιμή

Αθανάσιος Η. Κυρίτσης
Πρόεδρος Επιμελητηρίου Φθιώτιδας

 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.gkordis.com/2017/12/blog-post_19.html#ixzz51hPCpPyW  ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ STILIDA NEWS ΣΤΟ GOOGLE NEWS
ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΣΤΟ YOU TUBE