Στυλίδα:Χριστουγεννιάτικη εκδρομή στον Μύλο των Ξωτικών  


1

Με ανησυχεί το γεγονός πραγματικά ότι όλοι χρειαζόμαστε και λαχταράμε την αγάπη ,ωστόσο πιστεύουμε ότι υπάρχει τόσο λίγη αγάπη ….
Τελικά είναι τόσο δύσκολη η αγάπη ;;;
Όχι !!!
Είναι να είσαι εσύ ,να βρεις τελικά ποιος είσαι και τι έχεις να δώσεις .Εκεί στο ψάξιμο θα βρεις το χαμένο παιδί μέσα σου ,ένα παιδί αγάπης !Και αν καλλιεργήσεις αυτό που είσαι ,το παιδί αγάπης ,αφήνοντας αυτή την αγάπη να αγγίξει τον διπλανό σου έστω με ένα απλό εγκάρδιο χαμόγελο ,θα γίνει περισσότερη η πολυπόθητη αγάπη !

Ο ίδιος ο Θεός μας είναι Θεός αγάπης !
Ο λόγος του είναι μια αποκλειστικότητα ,είναι το εργαστήρι καλλιέργειας ανθρώπων αγάπης .Ανθρωπων που δεν εξουθενονωνται και δεν αφανίζονται από τίποτα και κανέναν !!
Εχτες πραγματοποιήσαμε την χριστουγεννιάτικη εκδρομή μας στον Μύλο των Ξωτικών με τα κατηχητοπουλα της Στυλίδας!!!
Ευχαριστουμε πολύ τον Δήμαρχο Στυλίδας κύριο Γκλέτσο και την γλυκιά αντιδήμαρχο κυρία Κοντού για την δωρεάν μετακίνηση και ευχόμαστε καλή δύναμη στο δύσκολο έργο τους !!

Ευχαριστω τους ιερείς μας Πατερ Μάξιμο και Πατερ Δαμασκηνό για την συνοδεία τους .
Ειδικα ένα μεγάλο ευχαριστώ ομως ,στα παιδιά που μου χάρισαν τόσα μαθήματα ανθρωπιάς και αγάπης !!!!
Υπηρχαν τόσα άδεια πορτοφόλια ,οι πειρασμοί πολλοί ,γλυκίσματα και παιχνίδια υπεραρκετά ,αλλά η περίσσεια αγάπης δεν τους έκανε καρδιά να μονοπωλούν την χαρά και την διασκέδαση οι έχοντες μόνο ….επειδή λοιπόν  η αγάπη είναι όχι μόνο να παίρνεις αλλά και να δίνεις και εκεί είναι η δυσκολία των μεγάλων ,αυτά τα παιδιά χωρίς δεύτερη σκέψη χάρισαν απλόχερα την αγάπη ,δινοντας ο ενας στον άλλον ,!!!!!
Απελευθερώθηκαν  όλα τους από ότι τοξικό τους κρατά από την χαρά …Υπέροχα πλάσματα τα παιδιά ,δε βρίσκεται ;;;;;
Ευχομαι στον καθέναν ξεχωριστά να είναι υγιείς και ευλογημένος !!!Ποτε μα ποτέ όμως  να μην χάσει το αγνό παιδί μέσα του και τότε σίγουρα θα αλλάξουν όλα !!!!

Με αγάπη Χριστού

Δρόσου Γιώτα ,κατηχήτρια

2
3
4
5
6


Φωτογραφίες: Θαν.Τσίγας

Διαβάστε περισσότερα: http://www.gkordis.com/2017/12/blog-post_61.html#ixzz52dsjA06m  ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ STILIDA NEWS ΣΤΟ GOOGLE NEWS
ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΣΤΟ YOU TUBE