Απορρίφθηκε η προσφυγή των Αλιέων Καμένων Βούρλων στην Αποκεντρωμένη  


kamena

Αρνητική ήταν αυτή τη φορά η απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας, έναντι του αιτήματος του Συλλόγου Ερασιτεχνών Αλιέων Καμένων Βούρλων «Ο Φάρος», για ακύρωση της απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Μώλου – Αγίου Κων/νου που απέρριψε τα αιτήματά τους σχετικά με τον διαγωνισμό για την ανάδειξη αναδόχου στο καταφύγιο τουριστικών σκαφών.

Οι αλιείς είχαν πετύχει σε πρώτο χρόνο – μέσω της Αποκεντρωμένης – την επανάληψη της συζήτησης του θέματος για τον εν λόγω διαγωνισμό, η οποία και διεξήχθη τον περασμένο Οκτώβρη.
Τότε η πλειοψηφία του ΔΣ μετά από μια θερμή συνεδρίαση, με 13 ψήφους υπέρ και 11 κατά, απέρριψε τις προτάσεις του Συλλόγου που προσέφυγε εντός 15 ημερών (συγκεκριμένα στις 16/11 αφού η απόφαση αναρτήθηκε στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ στις 8/11), στον ελεγκτή νομιμότητας.
Σύμφωνα λοιπόν με απόφαση της Αποκεντρωμένης που αναρτήθηκε στις 3/1/18, απορρίφθηκε η προσφυγή του Συλλόγου ως αβάσιμη.

Οι Ερασιτέχνες Αλιείς Καμένων Βούρλων, έχουν πλέον ως επιλογή την προσφυγή στην Επιτροπή του άρθρου 152 για την ακύρωση της σχετικής απόφασης.

 

 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.gkordis.com/2018/01/blog-post_48.html#ixzz53CcUpTkC  ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ STILIDA NEWS ΣΤΟ GOOGLE NEWS
ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΣΤΟ YOU TUBE