Ο Α.Ο. Στυλίδα έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του  


stilidanews.gr

Μέσα σε ένα άκρως οικογενειακό και γιορτινό κλίμα πραγματοποιήθηκε 3/1/2018 το απόγευμα, η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Α.Ο. Στυλίδα.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο cafe του ποδοσφαιριστή του ΑΟΣ, Κώστα Κουφιώτη. Οικοδέσποινα της βραδιάς η Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Τύπου του ΑΟΣ, Αλεξάνδρα Λοϊζου, υποδέχονταν όλους τους καλεσμένους με ένα φωτεινό χαμόγελο και περιποιούνταν τους παρευρισκόμενους. Η εκδήλωση ξεκίνησε με έναν χαιρετισμό του προέδρου του ΑΟΣ, Τάσου Πουρνάρα, ο οποίος ευχήθηκε υγεία και δύναμη σε διοικητικό και αγωνιστικό επίπεδο και ανέφερε ευόδωση στον στόχο της ομάδας, που δεν είναι άλλος από το Πρωτάθλημα στην Α’ Φθιώτιδας.

Στη συνέχεια το λόγο πήραν οι:

  • ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Βέττας, ο οποίος ευχήθηκε τα καλύτερα στην ομάδα του τόπου του και δήλωσε συμπαραστάτης στην προσπάθεια που κάνει η ομάδα του Λιμανιού.
  • ο Δήμαρχος της Στυλίδας, Απόστολος Γκλέτσος, ο οποίος τόνισε πως η βοήθειά του στη ομάδα της πόλης του είναι μονόδρομος.
  • ο πρόεδρος της ΕΠΣ Φθιώτιδας, Κώστας Σακελλάρης, που δήλωσε πως στηρίζει κάθε ομάδα που προάγει το άθλημα.

Μετά τους χαιρετισμούς και τα ευχολόγια των παραπάνω, όλοι μαζί έκοψαν την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα του ΑΟ Στυλίδα.

Δείτε σχετικές φωτογραφίες στο speaker.gr

 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.gkordis.com/2018/01/blog-post_30.html#ixzz53Coxr9oS  ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ STILIDA NEWS ΣΤΟ GOOGLE NEWS
ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΣΤΟ You Tube