Απρόοπτη συνάντηση Κυρ.Μητσοτάκη με Μανώλη Γλέζο στην Ανθήλη  


Κυρ.Μητσοτάκης - Μανώλης Γλέζος

Απρόοπτη συνάντησή Κ.Μητσοτάκη με Μ.Γλέζο στην Ανθήλη

Λένε πως «Ο δρόμος κρύβει πάντα απρόοπτα..» και πολλές φορές επαληθεύεται στην πράξη. Μια απρόοπτη συνάντηση είχε το πρωί της Τετάρτης ο πρόεδρος της «Νέας Δημοκρατάς» Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Μανώλη Γλέζο λίγο έξω από την Λαμία στην Ανθήλη σε καφέ της Εθνικής Οδού.

Ο πρόεδρος της «Νέας Δημοκρατίας» ήταν καθ οδόν για την Πιερία , όπου θα πραγματοποιήσει περιοδεία , και αφού δεν πέταξε με το πρωινό αεροπλάνο λόγω της ομίχλης στο Αεροδρόμιο «Μακεδονία» ταξίδεψε οδικώς.

Κυρ.Μητσοτάκης - Μανώλης Γλέζος
Στην στάση στην Ανθήλη για καφέ συναντήθηκε με τον αειθαλή Μανώλη Γλέζο που και αυτός ταξίδευε και είχε κάνει στάση. Οι δύο άνδρες σε ευχάριστη ατμόσφαιρα τα είπαν , ήπιαν και το καφεδάκι τους και συνέχισαν το ταξίδι τους .

«Καθοδόν για την πρώτη περιοδεία στην Πιερία, η γρήγορη στάση για καφέ στην εθνική, λίγο πριν από τη Λαμία, μου επιφύλαξε μια πολύ ευχάριστη έκπληξη. Όταν συναντώ τον Μανώλη Γλέζο πάντα χαίρομαι τις συζητήσεις μας, αλλά και πάντα συγκινούμαι. Είναι, νομίζω, ο τελευταίος της γενιάς του πατέρα μου..»σημείωσε ο πρόεδρος της «Νέας Δημοκρατίας « στον προσωπικό του λογαριασμό στο φ/β

 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.gkordis.com/2018/01/blog-post_88.html#ixzz53miNP05S  ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ STILIDA NEWS ΣΤΟ GOOGLE NEWS
ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΣΤΟ YOU TUBE