Η πρώτη χώρα που αναγνώρισε τα Σκόπια ως «Μακεδονία» ήταν η Ελλάδα!  


1Ότι και να λένε και όσο και να χτυπιούνται φασίστες και δεξιοί για το όνομα των Σκοπίων, αυτοί ήταν που αναγνώρισαν τα Σκόπια ως «Μακεδονία»! Τα Σκόπια τα αναγνώρισαν de facto ως Μακεδονία οι μετεμφυλιακές κυβερνήσεις οι οποίες την ίδια στιγμή βασάνιζαν και εκτελούσαν τους κομμουνιστές στις φυλακές και στις εξορίες! Τα Σκόπια αναγνωρίστηκαν ως «Μακεδονία» από τους φασίστες που κυβέρνησαν την Ελλάδα μετά την Αγγλοαμερικανική ιμπεριαλιστική επέμβαση δια χειρός του Κωνσταντίνου Καραμανλή!

«Νομοθετικό Διάταγμα υπ’ αριθ. 4009 

Περί κυρώσεως της μεταξύ των κυβερνήσεων του Βασιλείου της Ελλάδος και της Λαϊκής Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γιουγκοσλαβίας υπογραφείσης την 18ην Ιουνίου 1959 Συμφωνίας περί αμοιβαίων δικαστικών σχέσεων.

 Άρθρον 7 

Αι αιτήσεις δικαστικής αρωγής υποβάλλονται δια των αντιστοίχων Υπουργείων Δικαιοσύνης, άτινα αλληλογραφούσι προς τούτο απευθείας μεταξύν των (όσον αφορά την Γιουγκοσλαυΐαν τα υπουργεία δικαιοσύνης των Λαϊκών Δημοκρατιών της Σερβίας, Κροατίας, Σλοβενίας, Βοσνίας – Ερζεγοβίνης, Μακεδονίας και Μαυροβουνίου.»

Η παραπάνω de facto αναγνώριση των Σκοπίων ως «Μακεδονία» φέρει τις υπογραφές του πρωθυπουργού Κωνσταντίνου Καραμανλή και των υπουργών του! Μεταξύ των υπογραφών των υπουργών του δεσπόζουν αυτές των πατριωταράδων Π. Καννελόπουλου, Κ. Αβέρωφ – Τοσίτσα, Κ. Παπακωνσταντίνου, Α. Στράτου, Κ. Τσάτσου, Κ. Κεφαλογιάννη!

Οι τύποι λοιπόν που αναγνώρισαν de facto τα Σκόπια ως Μακεδονία σε αντάλλαγμα της προδοσίας του Τίτο σε βάρος των Ελλήνων κομμουνιστών, αυτοί οι τύποι ακόμα και σήμερα τολμούν είτε ως δεξιοί, είτε ως φασίστες να μιλούν για προδοσίες των κομμουνιστών και άλλες τέτοιες αηδίες!

Επειδή ο ναζιστής υπαρχηγός των φασιστών προσπάθησε χθες στη Βουλή να χρεώσει την αναγνώριση των Σκοπίων ως «Μακεδονία» μόνο στον «εθνάρχη» Καραμανλή κανείς δεν πρέπει να ξεχνάει ότι τότε στις μετεμφυλιακές κυβερνήσεις που βασάνιζαν και εκτελούσαν κομμουνιστές, αγωνιστές, δημοκράτες ήταν μαζί δεξιοί και φασίστες, ήταν μαζί όσοι συνεργάστηκαν και με τους Γερμανούς και με τους Αγγλοαμερικανούς, ήταν μαζί όσοι συνεργάστηκαν μόνο με τους Γερμανούς ή μόνο με τους Αγγλοαμερικανούς! Όλοι οι δοσίλογοι ήταν ενωμένοι εις σάρκαν μίαν!

Οι πολιτικοί απόγονοι αυτών των τύπων που αναγνώρισαν de facto τα Σκόπια ως «Μακεδονία» ήταν αυτοί που καλούσαν μετά από δεκαετίες σε συλλαλητήρια ενάντια στην αναγνώριση των Σκοπίων με σύνθετη ονομασία που θα περιλάμβανε το όνομα «Μακεδονία» ή παράγωγά του! Με αυτούς τους τύπους, δεξιούς, κεντρώους και φασίστες συντάχθηκε ο ΣΥΡΙΖΑ (τότε Συνασπισμός) βάζοντας μάλιστα τον Πατριάρχη του ντόπιου οπορτουνισμού Λεωνίδα Κύρκο να αποκαλέσει εμμέσως πλην σαφώς τους κομμουνιστές προδότες λέγοντας εκείνο το αξέχαστο «πλην Λακεδαιμονίων»!

Ολοκληρώνοντας αυτήν την γραφή και επειδή κάποιοι προσπαθούν να ισοπεδώσουν την ιστορική μνήμη παρουσιάζοντας την de facto αναγνώριση των Σκοπίων ως «Μακεδονία» μόνο σαν έργο της δεξιάς, θα θέλαμε να θυμίσουμε ότι ο Κωνσταντίνος Καραμανλής πριν την επταετή δικτατορία ήταν ένας στυγνός ακροδεξιός που συνένωνε δεξιά και φασίστες! Την de facto αναγνώριση των Σκοπίων ως «Μακεδονία» την έκαναν μαζί φασίστες και δεξιοί και την αποδέχτηκαν οι κεντρώοι! Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής μετά την επταετή χούντα επέστρεψε ντυμένος τη στολή του δημοκράτη δεξιού για να παραστήσει τον εθνάρχη! Αυτά γιατί δεν φτάνει που μας περνάν για ηλιθίους οι Συριζαίοι, μας περνάν για ηλιθίους και οι καθυστερημένοι οι φασίστες!

Τάκης Φ.

agkidapress.gr

 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.gkordis.com/2018/01/blog-post_96.html#ixzz543xUKydC  ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ STILIDA NEWS ΣΤΟ GOOGLE NEWS
ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΣΤΟ YOU TUBE