Τιμητική διάκριση στον Απόστολο Γκλέτσο από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Φίλων Παιδιών Με Ειδικές Ικανότητες “ΛΑΜΨΗ”  


1ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Λαμία 13 / 12 / 2018

Παρασκευή 5/1/2018 ο Δήμαρχος Στυλίδος κ. Απόστολος Γκλέτσος με ιδιαίτερη χαρά υποδέχθηκε στο γραφείο του τον Πρόεδρο του Συλλόγου μας κ. Ηλία Χονδρογιάννη και τον Ταμία κ. Κωνσταντίνο Τσικερδή, παραλαμβάνοντας τιμητική διάκριση ως αναγνώριση της εθελοντικής του προσφοράς και της συμβολής του στην προώθηση του Εθελοντισμού και της Κοινωνικής Αλληλεγγύης. – Δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε πως είναι τιμή για εμάς να στηρίζει το όραμά μας ένα τόσο αγαπητό πρόσωπο της Ελληνικής κοινωνίας.
Παράλληλα καταθέσαμε με Αριθ. Πρωτ.: 01/18, τον σκοπό και στόχο του Πανελλήνιου Σύλλόγου Φίλων Παιδιών Με Ειδικές Ικανότητες ΛΑΜΨΗ, και ως Δήμαρχος ο κύριος Απόστολος Γκλέτσος μας διαβεβαίωσε πως θα κάνει όλες τις απαιτούμενες ενέργειες για την υλοποίηση των στόχων αυτών.
– Μας αρκεί ο λόγος του, καθώς γνωρίζοντάς τον από κοντά διαπιστώσαμε την ευαισθησία του για τα παιδιά με ιδιαιτερότητες.

Δήμαρχε, σας ευχαριστούμε από καρδιάς για την τιμή που μας κάνατε!

Με εκτίμηση για το Δ.Σ.
Χονδρογιάννης Ηλίας

3

 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.gkordis.com/2018/01/blog-post_52.html#ixzz543j1DKEd  ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ STILIDA NEWS ΣΤΟ GOOGLE NEWS
ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΣΤΟ YOU TUBE