Αντιδραστικές «εξισώσεις»…

Το σφυροδρέπανο δίπλα στη σβάστικα και ο Χίτλερ πρόσωπο με πρόσωπο με τον Στάλιν… Αυτά περιλαμβάνονται στο λογότυπο με το οποίο διαφημίζεται η νέα ραδιοφωνική εκπομπή του «ΣΚΑΪ» με θέμα τον «ολοκληρωτισμό» στον 20ό αιώνα. Από την παρουσίαση της εκπομπής και τους συντελεστές της, που είναι γνωστοί προπαγανδιστές της θεωρίας των «δύο άκρων», γίνεται φανερός και ο στόχος της:

 

Να εξισώσει τον κομμουνισμό με το ναζισμό, να συκοφαντήσει τη σοσιαλιστική οικοδόμηση, αναπαράγοντας το επίσημο δόγμα της ΕΕ, η οποία άλλωστε χρηματοδοτεί αδρά κάθε τέτοιο προπαγανδιστικό εγχείρημα. Όσο ο «ΣΚΑΪ» εξασκείται στις αντιδραστικές «εξισώσεις», το σύστημα που υπερασπίζεται, δηλαδή ο καπιταλισμός, εξολοθρεύει λαούς ολόκληρους, σπέρνει τον όλεθρο, είτε μιλάμε για τον ιμπεριαλιστικό πόλεμο, είτε για την «ειρήνη» με το πιστόλι στον κρόταφο των λαών, διευρύνει τη φτώχεια, την ανεργία, τα αδιέξοδα για το λαό και μοσχαναθρέφει τα διάφορα φασιστοειδή.

Η αντιδραστική αυτή θεωρία, που εμπνέει τόσο πολύ τα αστικά ΜΜΕ, τελικά λειτουργεί ως «πλυντήριο» για το ναζισμό, κάτι που αποδεικνύεται σε μια σειρά χώρες της ΕΕ που τιμούν φασιστικά κατακάθια του Β’ Παγκοσμίου Πόλεμου και ταυτόχρονα διώκουν κομμουνιστές, απαγορεύουν τη δράση Κομμουνιστικών Κομμάτων και τα σύμβολά τους. Αυτό που πρέπει να κρατήσει ο λαός είναι ότι η κατασυκοφάντηση του σοσιαλισμού, με την παραχάραξη του ιστορικού χθες από την αστική τάξη και τα επιτελεία της, γίνεται με το βλέμμα στο αύριο και με κύρια επιδίωξη να μην ξαναζήσει τον εφιάλτη της ανατροπής της εξουσίας της…

Πηγή  ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ STILIDA NEWS ΣΤΟ GOOGLE NEWS
ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΣΤΟ YOU TUBE