ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ  


epfth

Στην καθιερωμένη εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας προέβη το Επιμελητήριο Φθιώτιδας το Σάββατο 27 Ιανουαρίου στον Αγίου Λουκά στη Λαμία.

Στην ομιλία του ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κος Αθανάσιος Κυρίτσης, τόνισε ότι υπάρχουν στον τόπο μας παραγωγικές και δημιουργικές δυνάμεις που διαθέτουν όραμα και πνεύμα καινοτομίας και θα μπορούσαν να προσφέρουν σημαντικά στην ανάπτυξη και την ευημερία της περιοχής. Παράλληλα, αναλύθηκαν οι στόχοι της νέας διοίκησης που δίνει έμφαση, μεταξύ άλλων στις συνεργασίες και συνέργιες με όλους τους παραγωγικούς φορείς, στην ενίσχυση της εξωστρέφειας, της ανταγωνιστικότητας, αλλά και στην εξυγίανση της ΠΕΛ.

Σύντομη ομιλία έκανε και ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Έρευνας και Καινοτομίας Στερεάς Ελλάδας καθώς και Επίκουρος Καθηγητής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας κος Αθανάσιος Κακαρούντας. Στην τοποθέτησή του ανάφερε την σπουδαιότητα της σύναψης μνημονίου συνεργασίας με το Επιμελητήριο Φθιώτιδας που, όπως διευκρίνισε, είναι το πρώτο και μοναδικό που έχει συνάψει το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας σε σχέση και με άλλους φορείς. Παράλληλα ανακοίνωσε και τη λειτουργία της 1ης startupεπιχείρησης στη Λαμία από φοιτητές του Πανεπιστημίου εντός του 2018.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους Βουλευτές του Νομού, εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων καθώς και πλήθος κόσμου.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΣΤΟ  “Download” ΠΟΥ ΘΑ ΔΕΙΤΕ  ΕΔΩ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.gkordis.com/2018/01/blog-post_98.html#ixzz55axUjAbo  ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ STILIDA NEWS ΣΤΟ GOOGLE NEWS
ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΣΤΟ YOU TUBE