Ευχές από την κ. Βάσω Γκλέτσου στο Σύλλογο Γυναικών Στυλίδας  


Βάσω Γκλέτσου

Χρόνια πολλά για τον σημερινό εορτασμό της «Υπαπαντής του Κυρίου». Καθώς επίσης και χρόνια πολλά στο Σύλλογο Γυναικών Στυλίδας. Θέλω να ευχηθώ στις γυναίκες του συλλόγου, να τις έχει ο Θεός καλά διότι επιτελούν θεάρεστο φιλανθρωπικό έργο. Και θέλω να αναφερθώ σε ένα συγκεκριμένο γεγονός, μιας συμπατριώτισσάς μας η οποία χρειάστηκε τη βοήθειά μας καθώς διεγνώσθη ένα απόγευμα με κάτι που έπρεπε να μπει άμεσα, δηλαδή το επόμενο πρωί,για μαγνητική. Χρήματα δεν υπήρχαν, ούτε ευρώ ακόμη και για τα εισιτήρια μέχρι τη Λαμία. Μόλις ενημερώθηκα, κάλεσα αμέσως την Πρόεδρο του Συλλόγου Γυναικών Στυλίδας κ.Δημητρίου Χριστίνα και μου απάντησε: ΄΄Δώσε μου μισή ώρα να επικοινωνήσω και με τις υπόλοιπες΄΄. Σε 10 λεπτά, η γυναίκα πήρε ένα σεβαστό ποσό ώστε να κάνει την εξέτασή της.

Τις ευχαριστώ πάρα πολύ και τις εύχομαι επειδή έχουν και εκλογές όπως είναι η ομάδα ενωμένη, να συνεχίσει και να είναι πάντα έτσι κοντά στους συνανθρώπους μας.

Με πολλή αγάπη και εκτίμηση,

Βάσω Γκλέτσου.
Στυλίδα, 02 Φεβρουαρίου 2018

 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.gkordis.com/2018/02/blog-post_43.html#ixzz55xEkeORB  ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ STILIDA NEWS ΣΤΟ GOOGLE NEWS
ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΣΤΟ YOU TUBE