ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ  


κλειστό κολυμβητήριο Λαμίας

Λαμία: 07/02/2018

Ένα όνειρο αρκετών ετών για την πόλη μας, την πρωτεύουσα της Στερεάς Ελλάδας, φαίνεται να παίρνει σάρκα και οστά. Μια μακροχρόνια προσπάθεια για τη δημιουργία κλειστού κολυμβητηρίου στην πόλη της Λαμίας, αρχίζει να αποδίδει καρπούς.
Μετά την εξασφάλιση από πλευράς της Περιφέρειάς μας ποσού 9.5 εκ. ευρώ που απαιτούνται για την κατασκευή, την άψογη συνεργασία που υπήρξε με το Δήμο Λαμιέων, ο οποίος ήδη τροποποίησε και επικαιροποίησε την αρχική μελέτη, άνοιξε ο δρόμος για την υλοποίηση του έργου.
Το γεγονός ότι θα χρηματοδοτηθεί από το πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων, δίνει μεγαλύτερη ευελιξία στην έναρξη των εργασιών για την ολοκλήρωση του κολυμβητηρίου.
Είναι πλέον φανερό πως μόνο μέσα από συνέργιες και κοινές προσπάθειες όλων των εμπλεκόμενων φορέων μπορούμε να έχουμε επωφελή αποτελέσματα και να δίνουμε λύσεις σε μακροχρόνια προβλήματα.

Εμείς ως Διοίκηση του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας χαιρετίζουμε αυτήν την εξέλιξη και δηλώνουμε αρωγοί και συμπαραστάτες στην προσπάθεια να παραδώσουμε στα παιδιά μας, στους αθλητές μας και στη νεολαία μας ένα σημαντικό έργο που θα συμβάλει στην ανάπτυξη του αθλητισμού και του πολιτισμού της περιοχής μας.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.gkordis.com/2018/02/blog-post_7.html#ixzz56QY3YmY8  ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ STILIDA NEWS ΣΤΟ GOOGLE NEWS
ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΣΤΟ YOU TUBE