Άννα Γκλέτσου: Πώς νιώθει που συνεργάζεται με τον αδελφό της Απόστολο;  


Άννα Γκλέτσου

Η Άννα Γκλέτσου είναι αδελφή του Απόστολου Γκλέτσου και συνεργάζεται μαζί του στο σήριαλ του Alpha «Τατουάζ».

Η Άννα Γκλέτσου έδωσε πριν από λίγες ημέρες συνέντευξη σε τηλεοπτικό περιοδικό και μίλησε τόσο για τη συνεργασία της με τον Αποστόλη στο σήριαλ  όσο και για το αν θα εγκατέλειπε ποτέ την Στυλίδα για να έρθει να ζήσει μόνιμα στην Αθήνα.

Πώς νιώθετε που συνεργάζεστε με τον αδελφό σας;

“Νιώθω υπέροχα. Είμαστε ένα και όλη η οικογένεια είμαστε μια γροθιά. Και είναι ευχάριστο να έχω έναν δικό μου άνθρωπο στη δουλειά. Είμαστε δεμένη οικογένεια και με το παιδί του είναι σαν να είναι η μικρή μας αδελφή. Ήταν μεγάλο το ζόρι που περάσαμε με τον θάνατο του πατέρα μας, αλλά έχουμε τη μανούλα μας και η ζωή προχωράει. Σας έλειψε η υποκριτική; Ναι, βέβαια. Αλλά δεν είχα τον χρόνο και την ψυχολογία να το σκεφτώ. Όταν περνάς άσχημες καταστάσεις στο σπίτι με έναν άρρωστο άνθρωπο και καθημερινά συμβαίνουν διάφορα, γιατί ο πατέρας μου βαλλόταν από πολλά, δεν μπαίνεις στη διαδικασία να σκεφτείς αν σου έλειψε. Αλλά σίγουρα μου έλειψε για να το επιδιώξω λίγους μήνες μετά τον θάνατο του πατέρα μου»

Θα θέλατε να συνεχίσετε να δουλεύετε στην τηλεόραση;

«Εννοείται»

Έστω και αν αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να μετακομίσετε στην Αθήνα;

«Το να μετακομίσω στην Αθήνα είναι λίγο δύσκολο. Να πηγαίνω, όμως, μόνο για γυρίσματα και να έχω το σπίτι μου στη Στυλίδα ναι. Εδώ τώρα έχω τους ανθρώπους μου και τον φίλο μου. Και κάποιες φορές οι σχέσεις είναι σημαντικότερες ύστερα από κάποια ηλικία ή εξίσου σημαντικές, αλλά τις σχέσεις τις βάζεις πιο πάνω. Είναι πολύ ωραία η δουλειά που κάνουμε, είναι ωραίο να δημιουργείς, να έχεις αποδοχή… Αλλά δεν ήταν ποτέ η προτεραιότητα μου. Αν είχα οικονομικό πρόβλημα, θα το κυνηγούσα περισσότερο, αλλά δόξα τω θεώ είχα οικογένεια και με στήριζε.

θα μπορούσατε, όμως, να το κυνηγήσετε για τη δημοσιότητα…

«Δεν θα το έκανα ποτέ. Είναι θέμα χαρακτήρα» είπε στο Mytv

gossip-tv.gr

Διαβάστε περισσότερα: http://www.gkordis.com/2018/02/blog-post_16.html#ixzz56tamuPpy  ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ STILIDA NEWS ΣΤΟ GOOGLE NEWS
ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΣΤΟ YOU TUBE