Τσίπρας και Καμμένος πετούν χαρταετό στη Σκύρο…  


tsipkam

Τη Σκύρο επέλεξαν Τσίπρας και Καμμένος για τα καρναβάλια, τον χαρταετό και τα αεροπορικά τους! Παρ’ όλο που πήγαν όμως στη Σκύρο και στην 135 Σμηναρχία μάχης καρναβαλική περίοδο, ξέχασαν να φορέσουν τις παραλλαγές όπως αρέσκονται να κάνουν καθώς τριγυρνούν στρατόπεδα και στρατιωτικές ασκήσεις! Η περίοδος της στρατιωτικής μαγκιάς για τους Τσιπροκαμμένους τελείωσε στα Ίμια! Εκεί οι Τσιπροκαμμένοι έβγαλαν τα τζάκετ παραλλαγής και τα παρέδωσαν στον Ερντογάν!

Κατόπιν έκαναν μερικούς λεονταρισμούς αντάμα με τον Δήμο Πατρίκιο και τον Κοτζιά παρακαλώντας τον Θεό να τους αφήσει (τους λεονταρισμούς) ο Ερντογάν να πέσουν κάτω, αλλά επειδή εκείνος δεν τους άφησε πήγαν στην Σκύρο να πάρουν μέρος στις καρναβαλικές εκδηλώσεις με τα πολιτικά τους και να πετάξουν χαρταετό! Η Σκύρος ήταν μία καλή επιλογή αφού από εκεί αν συμβεί τίποτα οι Τσιπροκαμμένοι γυρίζουν στην Εύβοια και κολυμπώντας! Σίγουρα ο Καμμένος που είναι και πολύ μάγκας και πολύ πατριώτης και πολύ στρατοκράτης θα σκέφτηκε να πάνε στα Ίμια αλλά εκεί δεν έχει καρναβάλια! Θα πετούσαν όμως άνετα χαρταετό!
Μη φανταστείτε όμως ότι οι Τσιπροκαμμένοι δεν θα ξαναφορέσουν παραλλαγές! Τις έβγαλαν για να μην προκαλούν τον Ερντογάν και τους πάρει στο κυνήγι! Θα τις ξαναβάλλουν για να καθοδηγήσουν τα ΜΑΤ στην αρπαγή των λαϊκών κατοικιών! Τότε οι Τσιπροκαμμένοι θα ξαναγίνουν στρατάρχες! Τις παραλλαγές τις βγάζουν μόνο όταν είναι να υπερασπίσουν Ελληνικό έδαφος! Αν είναι να υπερασπίσουν τα συμφέροντα των τραπεζών και των βιομηχάνων τότε τις βάζουν και τις παραβάζουν τις παραλλαγές!

Παΐσιος Παλικάρης

agkidapress.gr

 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.gkordis.com/2018/02/blog-post_84.html#ixzz57XiyKgxV  ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ STILIDA NEWS ΣΤΟ GOOGLE NEWS
ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΣΤΟ YOU TUBE