Που είναι τα συλλαλητήρια για τη Μακεδονία;!


Που είναι τα συλλαλητήρια για τη Μακεδονία και οι Μακεδονομάχοι;! Που λούφαξε όλος εκείνος ο λαός σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα που άλλοι τον εκτιμούσαν σε 500.000, άλλοι σε 1.000.000 και άλλοι σε 1.500.000 και βάλε;! Που εξαφανίστηκαν ο Μίκης και το παπαδαριό;! Που χάθηκαν όλοι εκείνοι οι πατριωταράδες με το σοβινιστικό σύνθημα «η Μακεδονία είναι μόνο μία και Ελληνική;»! Που είναι όλοι εκείνοι που θα έτριζαν τα δόντια της κυβέρνησης με ακόμα μεγαλύτερα συλλαλητήρια εάν τολμούσε να δώσει το όνομα «Μακεδονία» στα Σκόπια;!

Μήπως χάθηκαν γιατί η κυβέρνηση υποχώρησε και δε θα δώσει το όνομα Μακεδονία στα Σκόπια κάτω από την πίεση των εκατομμυρίων διαδηλωτών και υπό το βάρος του εκτοπίσματος του Αμβρόσιου, του Άνθιμου και του Μίκη, του φράγκου, του δίφραγκου και του τάλαρου;! Σίγουρα δεν χάθηκαν γι’ αυτό το λόγο αφού η κυβέρνηση όχι μόνο θα δώσει το όνομα, αλλά θα το δώσει και χωρίς να αλλάξει το Σύνταγμα των Σκοπίων και χωρίς να απαλειφθούν οι αλυτρωτικές βλέψεις των Σκοπίων προς την Ελλάδα!

Τότε γιατί χάθηκαν οι πατριωταράδες αφού το όνομα «Μακεδονία» θα δοθεί στα Σκόπια ενώ εκείνοι έσκουζαν ότι «η Μακεδονία είναι μία και Ελληνική»;! Τότε γιατί χάθηκαν όλοι εκείνοι οι αριθμολόγοι και οι αριθμολάγνοι των συλλαλητηρίων;! Χάθηκαν γιατί υπάρχουν νέα δεδομένα! Χάθηκαν γιατί ο Τούρκος έδειξε τα δόντια του στα Ίμια και στην Κύπρο και διεκδικεί Ελληνικό και Κυπριακό έδαφος όχι όπως το διεκδικούν οι Σκοπιανοί με τα λόγια στο Σύνταγμά τους, αλλά στην πράξη με τα όπλα! Η υπεράσπιση του Ελληνικού εδάφους ζητάει αίμα και όλοι αυτοί οι πατριωταράδες των συλλαλητηρίων, με πρώτους και καλύτερους τους φασίστες, κάνουν πλάτες στην κυβερνητική υποχωρητικότητα απέναντι στις διεκδικήσεις της Τουρκίας γιατί από το να κραυγάζουν «η Μακεδονία είναι μόνο μία και Ελληνική» μέχρι να δώσουν το αίμα τους και το αίμα των παιδιών τους για να υπερασπίσουν Ελληνικό έδαφος η απόσταση είναι τεράστια! Το να κάνουν τον καμπόσο στους Σκοπιανούς ήταν ανέξοδο! Το να υπερασπιστούν τα Ίμια και τα Ελληνικά νησιά έχει κόστος και μάλιστα σε αίμα γι’ αυτό κάνουν την πάπια!

Πάνε όλες εκείνες οι περικεφαλαίες, όλα εκείνα τα σπαθιά, όλες εκείνες οι σάρισες, όλες εκείνες οι πανοπλίες, όλες εκείνες οι καρναβαλικές ενδυμασίες των συλλαλητηρίων! Τσιμουδιά τώρα και για τη Μακεδονία και για τα Ίμια δεν ακούγεται! Από τα συλλαλητήρια που οι πατριωταράδες φώναζαν για μειοδοσίες και προδοσίες κατευθείαν στον καφενέ για τσιγάρο, πρέφα και καφέ και δε γ@μιούνται τα Ίμια αδερφέ αφού δύο κωλοβραχονησίδες είναι!

Τελικά η διοργάνωση των συλλαλητηρίων για τη Μακεδονία είχε σχέση με το Τριώδιο και όχι με την εδαφική ακεραιότητα της χώρας αφού η εδαφική ακεραιότητα της χώρας σήμερα κινδυνεύει περισσότερο απ’ ότι κινδύνευε πριν τέσσερις εβδομάδες αλλά χάθηκαν τα συλλαλητήρια, χάθηκαν και οι Μακεδονομάχοι! Το Τριώδιο τελείωσε!

Ραφαήλ Βασιλειάδης

agkidapress.gr

 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.gkordis.com/2018/02/blog-post_25.html#ixzz5815WrJlF  ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ STILIDA NEWS ΣΤΟ GOOGLE NEWS
ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΣΤΟ YOU TUBE