Συνάντηση Πάνου Σκουρλέτη με τον Απόστολο Γκλέτσο  


Πάνος Σκουρλέτης - Απόστολος Γκλέτσος

Ο Υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Στυλίδας, Απόστολο Γκλέτσο, παρουσία του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Εσωτερικών, Κώστα Πουλάκη.

Η δημοτική Αρχή ενημέρωσε εκτενώς για τους σχεδιασμούς της και τα έργα που προωθεί, καθώς και για τα ζητήματα που απασχολούν τους κατοίκους του δήμου.Ο κ. Σκουρλέτης επεσήμανε ότι τα θεσμικά και χρηματοδοτικά εργαλεία που διαθέτει το υπουργείο, τόσο τα υφιστάμενα όσο και τα νεότερα που έχει δημιουργήσει σε συνεργασία με τα συναρμόδια υπουργεία, πολλαπλασιάζουν τις υποστηρικτικές δράσεις προς τους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Βασικό ζητούμενο, πρόσθεσε, είναι οι στοχευμένες παρεμβάσεις μικρής κλίμακας που λύνουν συγκεκριμένα προβλήματα, γρήγορα και ευέλικτα, βελτιώνουν την καθημερινότητα, ενισχύουν την τοπική οικονομία και αθροιστικά, μπορούν να συμβάλουν θετικά στο συνολικό ζήτημα της ανάπτυξης της χώρας.

aftodioikisi.gr

 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.gkordis.com/2018/02/blog-post_41.html#ixzz58PYOhLrD  ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ STILIDA NEWS ΣΤΟ GOOGLE NEWS
ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΣΤΟ YOU TUBE