Έξι συλλήψεις για συμμετοχή σε ακροδεξιά τρομοκρατική οργάνωση  


1

Έξι συλλήψεις για συμμετοχή σε ακροδεξιά τρομοκρατική οργάνωση – Σχετίζονται με την επίθεση στη Φαβέλα-Σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση της αντιτρομοκρατικής

Μεγάλη επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής σε Αθήνα και επαρχία, βρίσκεται σε εξέλιξη από το πρωί. Eχουν γίνει έξι συλλήψεις ατόμων που προέρχονται από τον ακροδεξιό χώρο και ερευνώνται για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, κατοχή εκρηκτικών υλών, εκρήξεις και εμπρησμούς. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πρόκειται για άτομα που συμμετέχουν σε ακροδεξιές ομάδες και θεωρούνται ύποπτοι για τις επιθέσεις σε στέκια αναρχικών σε καταλήψεις και στις πρόσφατες επιθέσεις σε Φαβέλα και Απέλλα. Η επιχείρηση αφορά την ακροδεξιά εξτρεμιστική οργάνωση «Combat 18 Hellas».

Την ίδια στιγμή πραγματοποιούνται και έρευνες σε σπίτια.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές η έρευνα της αντιτρομοκρατικής πραγματοποιείται για την ταυτοποίηση και τον εντοπισμό των δραστών της επίθεσης στο στέκι Φαβέλα στις 25 Φεβρουαρίου, αλλά και σε άλλες επιθέσεις.

Κατά πληροφορίες έχει ο ένας εκ των δραστών έχει αναγνωρισθεί από δικηγόρο που βρισκόταν μέσα στο αναρχικό στέκι την ώρα της επίθεσης.

presspublica.gr

 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.gkordis.com/2018/03/blog-post_6.html#ixzz58xqPGRKC  ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ STILIDA NEWS ΣΤΟ GOOGLE NEWS
ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΣΤΟ YOU TUBE