Πέμπτη 15 Μαρτίου – Κατεπείγουσα συνεδρίαση Δ.Σ. στον Δήμο Στυλίδας  


Απόστολος Γκλέτσος

Κατεπείγουσα συνεδρίαση Δ.Σ. στον Δήμο Στυλίδας – Γιατί θέλει ο Απ. Γκλέτσος να υποβάλλει μηνυτήρια αναφορά

Η πρόσκληση και το θέμα της συνεδρίασης καθώς και η αιτιολόγηση του κατεπείγοντος:

Σας προσκαλώ σε κατεπείγουσα συνεδρίαση που θα γίνει στο Δημαρχείο Στυλίδας, αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού συμβουλίου, την 15η Μαρτίου 2018 ημέρα της εβδομάδος Πέμπτη και ώρα 12:00 μ.μ για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στο κατωτέρω θέμα της ημερήσιας διάταξης:

ΘΕΜΑ  : Παροχή πληρεξουσιότητας – εξουσιοδότησης, στον Δήμαρχο Στυλίδας κ. Απόστολο Γκλέτσο, προκειμένου να υποβληθεί μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου, για τελεσθείσες παράνομες πράξεις σχετικά με το έργο «Επέκταση, συντήρηση και επισκευή βλαβών του Λιμένα της Γλύφας, δηλώνοντας επιπλέον παράσταση πολιτικής αγωγής για ικανοποίηση ηθικής βλάβης.

Το κατεπείγον του θέματος συνίσταται στο γεγονός ότι πρέπει να υποβληθεί μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου , άμεσα, καθώς τα στοιχεία που θεμελιώνουν την μηνυτήρια αναφορά περιήλθαν στη γνώση του Δήμου κατά το τέλος Φεβρουαρίου 2018 και οι περιβαλλοντικοί όροι του έργου λήγουν στις 25/05/2018, χρόνος δηλαδή που θέτει το έργο σε κίνδυνο να χαθεί οριστικά.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΠΑΛΛΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.gkordis.com/2018/03/15.html#ixzz59iS7CknC  ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ STILIDA NEWS ΣΤΟ GOOGLE NEWS
ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΣΤΟ You Tube