Συνάντηση του Βουλευτή του Ν. Φθιώτιδας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Δημήτρη Βέττα με τον Υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής Νικ. Παππά  


pappas_vettas
Λαμία, 14/03/2018

Πραγματοποιήθηκε την 9η Μαρτίου του 2018 συνάντηση του Βουλευτή του Ν. Φθιώτιδας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Δημήτρη Βέττα με τον Υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Νικόλαο Παππά, με αφορμή την ολοκλήρωση της δημόσιας διαβούλευσης της νομοθετικής πρωτοβουλίας, με τίτλο: «Τηλεοπτική κάλυψη στο σύνολο της Ελληνικής επικράτειας μέσω της εξασφάλισης της πρόσβασης των μόνιμων κατοίκων των περιοχών εκτός κάλυψης στους Ελληνικούς τηλεοπτικούς σταθμούς ελεύθερης λήψης και εθνικής εμβέλειας», προκειμένου να συζητηθούν θέματα που αφορούν την τηλεοπτική κάλυψη στη Στερεά Ελλάδα.

Ειδικότερα έγινε αναφορά στον σκοπό του σχεδίου νόμου, μέσω του οποίου επιχειρείται να επιλυθεί ένα γνωστό χωροθετικό πρόβλημα, αυτό της ανύπαρκτης ή πλημμελούς τηλεοπτικής κάλυψης πολλών περιοχών της Ελληνικής περιφέρειας.Επίσης μεταφέρθηκε στον κο Υπουργό τόσο η ανάγκη όσο και η σημαντικότητα της πλήρους κάλυψης όλων των περιοχών της Στερεάς Ελλάδας από το σήμα των περιφερειακών τηλεοπτικών σταθμών, προκειμένου να διασφαλίζεται η απρόσκοπτη ενημέρωση των πολιτών για τα τοπικά και περιφερειακά θέματα και ζητήθηκε να συμπεριληφθεί η Περιφερειακή Τηλεόραση στις ρυθμίσεις του νομοσχεδίου, λαμβάνοντας υπόψιν και τα σχετικά σχόλια στη φάση της διαβούλευσης τόσο της ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΔΗΜΩΝ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ (ΠΕΔ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ) όσο και της ΕΝΩΣΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΩΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ (ΕΕΤΕΠ). Έγινε ιδιαίτερη μνεία στο θέμα της ενδοπεριφερειακής εκπομπής των Περιφερειακών τηλεοπτικών σταθμών και ο κος Υπουργός δεσμεύτηκε ότι θα εξετάσει τα προαναφερόμενα και το ενδεχόμενο επίλυσης τους με το εν λόγω νομοσχέδιο.
ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΗΤΡΗ ΒΕΤΤΑ
ΒΟΥΛΕΥΤΗ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.gkordis.com/2018/03/blog-post_15.html#ixzz59ncVRX5U  ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ STILIDA NEWS ΣΤΟ GOOGLE NEWS
ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΣΤΟ You Tube