Απειλή Βέττα: Θα μας βρει απέναντι του αν δεν τηρήσει τις δεσμεύσεις του ο κ. Γαβρόγλου!  


ΒΕΤΤΑΣ

Με σκληρή γλώσσα και αιχμές προς κάθε κατεύθυνση απάντησε χτες μέσα από το κεντρικό δελτίο του ΛΑΜΙΑ FM-1 96,2 ο βουλευτής Φθιώτιδας του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Βέττας αναφορικά με τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από την υπόθεση της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στην Στερεά Ελλάδα.
“Εγώ δεν δέχομαι ως τετελεσμένο τίποτα αναφορικά με την υπόθεση ίδρυσης Πανεπιστημίου Στερεάς και το μέλλον του ΤΕΙ, μένω στην δέσμευση που ανέλαβε στην τελευταία συνάντηση μας ο υπουργός Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου, ότι τίποτα δεν θα αποφασίσουμε πριν ακούσουμε την τεκμηριωμένη πρόταση και των φορέων της Στερεάς Ελλάδας. Αν ο κ.Γαβρόγλου δεν τηρήσει αυτή την δέσμευση του τότε θα μας βρει απέναντι του!”

Προφανώς επισήμανε και εμείς ως Στερεά δεν πήγαμε απολύτως προετοιμασμένοι,δεν είχαμε μια σοβαρή και τεκμηριωμένη πρόταση για το θέμα του Πανεπιστημίου.
Ομως ο κ. Βέττας δεν παρέλειψε να σχολιάσει ότι “κάποιοι στην Στερεά Ελλάδα στο θέμα αυτό μάλλον στρέφονται αλλού”.
Πρόσθεσε όμως ότι “αν κάποιοι θέλουν την ενσωμάτωση του πρώην ΤΕΙ Χαλκίδας στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε εμείς να διεκδικήσουμε την Ίδρυση Πανεπιστημίου Στερεάς”.
 

 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.gkordis.com/2018/03/blog-post_25.html#ixzz5AN6vMVEe  ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ STILIDA NEWS ΣΤΟ GOOGLE NEWS
ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΣΤΟ YOU TUBE