Στον αέρα βρίσκονται η ΛΑΡΚΟ και οι 1.000 εργαζόμενοι  


larko

Στον αέρα βρίσκονται η ΛΑΡΚΟ και οι 1.000 εργαζόμενοί της σύμφωνα με επίσημη παραδοχή του υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργου Σταθάκη.
Το Φεβρουάριο το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο απέρριψε προσφυγή της ΛΑΡΚΟ εις βάρος απόφασης με την οποία καλείται να επιστρέψει στο ελληνικό Δημόσιο κρατικές ενισχύσεις 136 εκατ. ευρώ.
Όλους τους προηγούμενους μήνες οι χειρισμοί της κυβέρνησης για τη διατήρηση του δημόσιου χαρακτήρα της πολύπαθης ελληνικής βιομηχανίας νικελίου, απορρίπτοντας οποιαδήποτε άλλη λύση, την οδήγησαν στα πρόθυρα του λουκέτου.

«Η πρόσφατη καταδικαστική απόφαση δημιουργεί ένα νέο τοπίο. Όλα τα σενάρια είναι πλέον ανοιχτά», είπε χθες ο υπουργός Ενέργειας Γιώργος Σταθάκης στη διάρκεια σύσκεψης που συγκάλεσε με τη συμμετοχή βουλευτών του Νομού Φθιώτιδας, Ευβοίας, δημάρχων και εκπροσώπων εργαζομένων, δείχνοντας πως το μέλλον της εταιρείας είναι αβέβαιο.

Πηγή:cnn.gr

 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.gkordis.com/2018/03/1000.html#ixzz5BDPOuEG9  ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ STILIDA NEWS ΣΤΟ GOOGLE NEWS
ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΣΤΟ YOU TUBE