1000 λαμπάδες δώρισε η Αντικαρκινική Λαμίας  


Αντικαρκινική Λαμίας
Λίγες ώρες πριν την ανάσταση, Μ. Σάββατο η Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία Λαμίας, στα πλαίσια των δραστηριοτήτων της, με γνώμονα την κοινωνική υπευθυνότητα και τις τεράστιες ελλείψεις που υπάρχουν σε πολλές οικογένειες, προσέφερε δωρεάν χειροποιήτες λαμπάδες σε πολίτες της Λαμίας. Παράλληλα μοίρασε έντυπο ενημερωτικό υλικό για υγεία & πρόληψη, εγκάρδιες ευχές με πολύ αγάπη, προτρέποντάς τους να δώσουν την λαμπάδα σε παιδάκια που δεν θα έχουν την δυνατότητα να την πάρουν οι γονείς του.

Αντικαρκινική Λαμίας

“Το Μεγάλο Σάββατο της αλληλεγγύης, η οποία σχετίζεται με έννοιες όπως η συμπαράσταση και η αλληλοβοήθεια, χαρίσαμε άσπρες λαμπάδες, το σύμβολο του φωτός, που έφερε ο Χριστός, νικώντας το θάνατο και κατ’ επέκταση το σκοτάδι, με την Ανάστασή του. Η καθεμιά στολισμένη με χρωματιστά φιογκάκια ευαισθητοποίησης κατά του καρκίνου.

Αντικαρκινική Λαμίας

Ευχαριστούμε θερμά τον συμπολίτη μας που πρόοσεφερε τις λαμπάδες στην Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία Παράρτημα Λαμίας και επιθυμεί να διατηρήσει την ανωνυμία του. Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στους εθελοντές που συνέβαλαν στην επιτυχημένη διεξαγωγή της πασχαλινής δράσης κοινωνικής προσφοράς”

Αντικαρκινική Λαμίας
Αλεξάνδρα Βεντούρη – Νασοπούλου
Γενικός Ιατρός ΓΝ Λαμίας – ΚΥ Στυλίδας
Πρόεδρος ΕΑΕ Λαμίας

 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.gkordis.com/2018/04/1000.html#ixzz5Bz30ZQAg  ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ STILIDA NEWS ΣΤΟ GOOGLE NEWS
ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΣΤΟ YOU TUBE