Ρωσία: Θα χτυπήσουμε πλοία των ΗΠΑ αν πλήξουν βάσεις στη Συρία  


1

Το θερμόμετρο αναβαίνει επικίνδυνα στην Ανατολική Μεσόγειο. Το χτύπημα από τις ΗΠΑ κατά του Άσαντ θεωρείται δεδομένο και η Ρωσία προειδοποιεί ότι θα απαντήσει, και μάλιστα πως θα πλήξει πλοία των ΗΠΑ αν οι Αμερικανοί χτυπήσουν ρωσικές βάσεις στη Συρία.

Ο Ντόναλντ Τραμπ μίλησε με τον Γάλλο ομόλογό του και τη Βρετανή Πρωθυπουργό και όλα δείχνουν ότι έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για ένα χτύπημα στη Συρία.Την ώρα αυτή έρχονται οι δηλώσεις του προέδρου της Επιτροπής Άμυνας της άνω ρωσικής βουλής που λέει ότι η Ρωσία θα απαντήσει άμεσα αν οι δυνάμεις της στη Συρία πληγούν. Ο Γεβγένι Σερεμπενίκοφ ανέφερε χαρακτηριστικά πως η Ρωσία δεν θα επιτρέψει να απειληθούν οι ζωές των στρατιωτικών της. “Νομίζω ότι οι ΗΠΑ κατανοούν αυτό και δεν θα το επιτρέψουν διαφορετικά η ρωσική αντίδραση θα είναι άμεση” είπε χαρακτηριστικά.

Ακόμη πιο απειλητικός ήταν ωστόσο ο Ρώσος πρέσβης στο Λίβανο, ο οποίος προχώρησε ένα βήμα παραπέρα. “Αν οι Αμερικανοί επιτεθούν θα καταρρίψουμε τους πυραύλους τους και θα πλήξουμε τις πλατφόρμες (αεροσκάφη, πλοία) που θα τους έχουν εκτοξεύσει», είπε. «Υπάρχει κλιμάκωση τις τελευταίες ημέρες προς μια σοβαρή κρίση” είπε χαρακτηριστικά.

newsit.gr

Με πληροφορίες από Sputnik και hellasjournal

 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.gkordis.com/2018/04/blog-post_77.html#ixzz5CLgav4NF  ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ STILIDA NEWS ΣΤΟ GOOGLE NEWS
ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΣΤΟ You Tube