ΚΝΕ – ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ  


ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΠΑΣΚΕΤ

Με επιτυχία το Τουρνουά Μπάσκετ 3on3 της ΤΟ Φθιώτιδας της ΚΝΕ
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Τουρνουά Μπάσκετ που διοργάνωσε η ΤΟ Φθιώτιδας της ΚΝΕ το Σάββατο 21 Απρίλη, στα πλαίσια του Μαθητικού Φεστιβάλ της ΚΝΕ. Μαθητές αλλά και νεολαία της περιοχής έφτιαξαν ομάδες και έλαβαν συμμετοχή στο Τουρνουά με σύνθημα «Βάζουμε καλάθι ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά».

ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΠΑΣΚΕΤ

Χαιρετισμό απηύθυνε η Γεροκούδη Δήμητρα, μέλος του ΤΓ Φθιώτιδας της ΚΝΕ, που τόνισε ότι μέσα από τη διοργάνωση του Τουρνουά θέλουμε να καλέσουμε όλους τους νέους να παλέψουν μαζί μας ενάντια σε καθετί που «ναρκώνει» τη συνείδησή και το μυαλό μας, λέγοντας «όχι ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά». Ιδιαίτερα σήμερα που οι εξελίξεις στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου μετά τη νέα επέμβαση στη Συρία και την παραπέρα εμπλοκή της χώρας στις πολεμικές συγκρούσεις, οι νέοι οφείλουμε να επαγρυπνούμε δίνοντας με κάθε τρόπο το αντιπολεμικό μας μήνυμα.
Τέλος τονίστηκε ότι θα δοθεί συνέχεια σε αυτήν την πρωτοβουλία, αποκορύφωμα της οποίας είναι το Μαθητικό Φεστιβάλ της ΚΝΕ που θα πραγματοποιηθεί στην πόλη μας το Σάββατο 28 Απρίλη.

ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΠΑΣΚΕΤ

ΛΑΜΙΑ 23/4/2018

 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.gkordis.com/2018/04/blog-post_85.html#ixzz5DVUuO0w7  ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ STILIDA NEWS ΣΤΟ GOOGLE NEWS
ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΣΤΟ YOU TUBE