Η Πρωτομαγιά δεν είναι ημέρα για ανοιξιάτικα στεφάνια…  


Πρωτομαγιά

Όσοι πλέκουν σήμερα ανοιξιάτικα στεφάνια δυστυχώς πλέκουν στεφάνια για την κηδεία ολόκληρου του λαού! Στεφάνια ανοιξιάτικα έχουν το περιθώριο να πλέξουν πολλές ημέρες της Άνοιξης! Σήμερα όμως δεν είναι ημέρα για ανοιξιάτικα στεφάνια! Σήμερα είναι ημέρα μνήμης και τιμής, σήμερα είναι ημέρα αγώνα ώστε να μην πάει χαμένη η θυσία όσων έδωσαν τη ζωή τους για να περπατάει ο άνθρωπος με το κεφάλι ψηλά, για να μην μπορέσουν τα θηρία οι καπιταλιστές να πάρουν πίσω αυτά που κατέκτησε ο λαός με ιδρώτα και αίμα, για να τσακίσει επιτέλους ο λαός τα παράσιτα τους καπιταλιστές και να γίνει αφέντης στον κόπο του!

Σήμερα δεν είναι ημέρα πανηγυριών και ανοιξιάτικων στεφανιών! Σήμερα είναι ημέρα συγκεντρώσεων και διαδηλώσεων, σήμερα είναι ημέρα στεφανιών προς όλους εκείνους που έδωσαν τη ζωή τους για να πάει η ανθρωπότητα ένα άλμα μπροστά! Σήμερα είναι ημέρα απεργίας κι όχι αργίας! Σαν σήμερα άνθρωποι απλοί μέτρησαν το μπόι τους κι αποφάσισαν ότι δεν τους ταίριαζε γι’ αυτό μεταμορφώθηκαν σε γίγαντες στημένοι μπροστά στις κάνες των όπλων του σάπιου εκμεταλλευτικού συστήματος! Σαν σήμερα φλεγόταν το Θυσιαστήριο της Καισαριανής!!

Νάβις

agkidapress.gr

 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.gkordis.com/2018/05/blog-post_1.html#ixzz5EFCvoMnb  ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ STILIDA NEWS ΣΤΟ GOOGLE NEWS
ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΣΤΟ YOU TUBE