Δημοπρασία 60 τόνων ελαιολάδου στη Στυλίδα  


elaiolado

Η δημοπρασία θα γίνει στις 11.π.μ. στο χώρο του ελαιουργείου του συνεταιρισμού Σπαρτιάς

Δημοπρασία με κλειστές προσφορές για την πώληση ελαιολάδου ποσότητας περίπου 60 τόνων
(βρώσιμο, βιομηχανικό), που βρίσκεται στις αποθήκες του ελαιοτριβείου-παραγωγών θα πραγματοποιήσει την Κυριακή 6 Μαΐου ο αγροτικός ελαιουργικός συνεταιρισμός Σπαρτιάς.
Αναλυτικά, η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Αγροτικού Ελαιουργικού συνεταιρισμού Σπαρτιάς με την υπ’ αρίθμ. 80/29-4-2018 πράξη αποφάσισε την διενέργεια δημοπρασίας με κλειστές προσφορές για την πώληση ελαιολάδου ποσότητας περίπου 60 τόνων (βρώσιμο, βιομηχανικό), που βρίσκεται στις αποθήκες του ελαιοτριβείου-παραγωγών. (δεκτή η δειγματοληψία από τους ενδιαφερόμενους.)
Η δημοπρασία θα πραγματοποιηθεί την 6/5/2018 ημέρα Κυριακή και ώρα 11.π.μ. στο χώρο του ελαιουργείου του συνεταιρισμού με κλειστές προσφορές και με τους παρακάτω όρους :

1. Κάθε ενδιαφερόμενος που επιθυμεί να συμμετέχει στην δημοπρασία θα καταθέσει προσφορά για όλη την ποσότητα ελαιολάδου

2. Κάθε ενδιαφερόμενος αγοραστής θα καταθέσει προ της δημοπρασίας προσωπική επιταγή του ιδίου η της εκπροσωπούμενης εταιρείας ύψους 10.000 ευρώ και η οποία θα επιστραφεί μετά τη λήξη της δημοπρασίας, εκτός της επιταγής του πλειοδοτήσαντος αγοραστού ,και εφόσον κατοχυρωθεί σε αυτόν η δημοπρασία και η οποία θα παραμείνει ως εγγύηση μέχρι την ολοκλήρωση της αγοραπωλησίας, και την επόμενη εργάσιμη ημέρα από τη δημοπρασία το ποσό της επιταγής θα κατατεθεί στον λογαριασμό του συνεταιρισμού στην τράπεζα Πειραιώς.

3. Η παραλαβή του ελαιολάδου από τον αγοραστή θα πραγματοποιηθεί εντός 5 ημερών από την επόμενη της δημοπρασίας.

4. Η εξόφληση του ελαιολάδου θα πραγματοποιείται με τη φόρτωση του επί του βυτιοφόρου οχήματος και προ της αναχωρήσεως του από τις εγκαταστάσεις του συνεταιρισμού.

5. Η κατοχύρωση της δημοπρασίας τελεί υπό την έγκριση του Δ.Σ. του συνεταιρισμού.(τηλ.επικ.2238071232,6973886400 Παπαθανασίου Αθαν).

 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.gkordis.com/2018/05/60.html#ixzz5EX8QKjTu  ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ STILIDA NEWS ΣΤΟ GOOGLE NEWS
ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΣΤΟ YOU TUBE